Tirana dovela napadača pred Zvezdu, gradonačelnik obećao dodatne premije

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.08.20. | 14:01

Zakuvava se u Albaniji

Protivnik Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, albanska Tirana, na pragu dovođenja novog pojačanja.

Po pisanju medija u ovoj zemlji, novi član Tirane postao je Derik Sasraku, napadač iz Gane. Inače, ovaj fudbaler nije poznat široj fudbalskoj javnosti, pošto će mu ovo biti prvi angažman u Evropi. Igrao je u domovini za ekipe Aduana Stars i Medeamu, dok je kao internacionalac nastupao u Tunisu za Klub Afrikanu, odakle i dolazi u Albaniju.

Izabrane vesti

Očekuje se da on bude u konkurenciji za meč sa srpskim šampionom, pošto Tirana može da registruje jednog fudbalera na 24 časa pre početka utakmice. Pitanje je da li će dobiti šansu, pošto trener Emanuel Egbo već ima trojicu napadača na koje računa, to su Halili, Avdijaj i Muči.

Inače, gradonačelnk Tirane Erion Velijaj obećao je dodatne premije i povećao motivaciju albanskom prvaku. To bi trebalo da dodatno motiviše fudbalere da, posle Dinama iz Tbilisija, pokušaju da eliminišu i srpski tim.

“Nagradili smo ekipu Tirane sa 150 miliona leka, a ako pobede Crvenu zvezdu, dodaćemo još jedan bonus. Bio bi to istorijski uspeh, a mi moramo da podržimo naše klubove, rekao je Velijaj za medije u Tirani.



tagovi

Tirana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara