Aleksandar Prijović slavi gol (©AFP)
Aleksandar Prijović slavi gol (©AFP)

Titula, pa rastanak? Prijovića želi velikan iz Indije

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.05.22. | 17:48

Srpski centarfor na raskrsnici

Slave navijači Vestern Junajteda Aleksandra Prijovića, njegove golove i prvu titulu u klupskoj istoriji koju je direktno doneo, a postoje indicije da bi šampionska kruna mogla da bude tačka na njegov boravak u predgrađu Melburna.

Prema najavama indijskih medija, Aleksandar Prijović nalazi se na radaru tamošnjeg velikana Mohun Bagana koji je u potrazi za novim centarforom posle odluke iskusnog Roja Krišne da ode posle samo dve godine.

Izabrane vesti

Nedelja, 18.30: (1,50) Novi Pazar (4,00) IMT (6,00)

Krišni ističe ugovor na leto, ali nije ni želeo da razgovara o produžetku saradnje, a po njegov potpis krenuo je Mumbaj Siti. Zbog toga je Mohun Bagan odmah odlučio da krene u potragu za novim golgeterom. Prvo ime na listi želja upravo je Prijović koji sa Vestern Junajtedom ima ugovor na još dve godine.

Navodno, pregovori još nisu počeli, ali će Mohun Bagan pratiti situaciju i ući u potencijalne razgovore sa nekadašnjim srpskim reprezentativcem. Prijović je u Vestern Junajted stigao prošle jeseni kao slobodan igrač posle mučnog rastanka sa Al Itihadom gde je proveo više od dve i po godine.

Klub iz Kolkate je jedan od najuspešnijih u Indiji, osvojio je pet titula, a Kup Federacije osvojio je 14 puta, kao i pregršt drugih pehara u različitim takmičenjima. Radi se o jednom od najvećih sportskih društava u Indiji.


tagovi

Vestern JunajtedAleksandar PrijovićLetnji prelazni rok 2022ATK Mohun Began

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara