To su te duge noge Umara Sadika: Opet ga je dao, Almerija sve ozbiljnija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.12.20. | 21:27

Raduju se Andalužani, raduju se i čelnici Partizana

Kako vreme prolazi tako postaje Almerija sve ozbiljniji kandidat za povratak u La Ligu. Andalužani su sporo počeli sezonu, ali su brzo uhvatili zalet, pre nekoliko dana popeli se na deobu trećeg mesta na tabeli Segunde, sad se na njemu i osamili, pošto su u odloženom susretu drugog kola, prema očekivanjima, savladali Saragosu – 1:0.

Gol odluke, kao na gostovanju Alkorkonu u nedelju veče, delo je Umara Sadika. Doskorašnji centarfor Partizana iz meča u meč potvrđuje da je dobra investicija ambicioznih arapskih vlasnika. Platili su ga 5.000.000 evra i deluje da im se taj potpis isplaćuje.

Izabrane vesti

Ovoga puta do izražaja su došle duge noge bivšeg člana Rome. Dok je bio trener Partizana govorio je Savo Milošević da je to atipičnost savremenog fudbala i da građa tela omogućava Sadiku da „peca“ greške rivale. Baš tim udovima u 59. minutu oduzeo je loptu protivniku u opasnoj zoni, kombinovao sa Žoaom Karvaljom, sačekao pravovremen pas Portugalca i na efektan način, lobom pogodio za veliko slavlje ekipe Radosava Petrovića (igrao ceo meč na poziciji zadnjeg veznog) i Nikole Maraša (štoper presedeo na klupi).

Bio je ovo ukupno peti Sadikov gol u Španiji (ima i tri asistencije), čemu se, između ostalog, raduju čelnici Partizana, jer onog trenutka kad postigne 20. sliće se u klupsku kasu 500.000 evra na ime bonusa. Mada, više ih zanimaju 3.000.000 koja im sleduju ukoliko se Almerija plasira u viši rang. Sa ovako raspoloženim Sadikom na dobrom je putu.

Trenutno, samo tri boda iza Majorke i dva manje od Espanjola...



tagovi

FK PartizanUmar SadikAlmerija

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara