Totenhem ima plan B: Četvoricu napadača iz Bundeslige !

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.01.20. | 15:46

Ako ne dođe Vilijan Žoze

Totenhemu curi vreme, a napadač nije ni blizu. Musa Dembele, Viktor Osimen i Kšištof Pjontek su skupi, Ze Luiš ne može da dobije radnu dozvolu, pa su prethodnih dana počeli pregovori sa Real Sosijedadom oko brazilskog napadača Vilijana Žozea.

Međutim, transfer nije blizu. Totenhem nudi samo 12.000.000 evra, a Real Sosijedada traži duplo više jer mu ide 70 odsto obeštećenja, a 30 odsto na račun menadžera. Baskijski klub ne popušta i Totenhem opet razmišlja o alternativama. Ugledni nemački novinar Kristijan Falk je javio danas da su Spursi pozvali u pomoć čuvenog agenta Pinija Zahavija da im pomogne oko pronalaženja napadača, a on se bacio na nemačko tržište.

Izabrane vesti

Falk piše da su nove Totenhemove mete Timo Verner iz Lajpciga, Pako Alkaser i Mario Gece iz Borusije Dortmund i Vut Veghorst iz Volfzburga. Malo je verovatno da bi Lajpcig pristao da sada proda Vernera i da bi Totenhem odrešio kesu za Nemca, tako da je to najmanje relana opcija. Alkaser je na izlaznim vratim Borusije posle dolaska Halanda, pominje se kao želja Valensije ako Rodrigo ode u Barsu ili kao alternativa Atletika ako ne dođe Kavani. Gece je ušao u poslednjih šest meseci ugovora u Dortmundu, ali nije klasični centarfor kakav treba Murinju. Na kraju, možda i najrealnija opcija je holandski napadač Veghorst. On je tip napadača kakve Murinjo voli, a verovatno bi jedva dočekao poziv Totenhema. Problem je što ima ugovor sa Vofzburgom do 2023. godine i što ga Vukovi neće tako pustiti bez dovedene zamene.

Vreme polako curi, Totenhem ima manje od sedam dana da dovede napadača koji će zameniti povređenog Harija Kejna.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara