TREĆA SMENA: Dalas ide po 3:0, finale u Meksiku, Santa Fe pred borbom za trofej

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SANTA FE - LA EKIDAD, 01.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Izabrane vesti

Independijente Santa Fe i La Ekidad se suočavaju u duelu timova Bogote u petom kolu Grupe B Kvadrangulara u kolumbijskoj Aperturi. Utakmica koja će biti od vitalnog značaja za Kardinale, jer su u situaciji da obezbede prolaz u finale. U ovom važnom duelu Bogote, Santa Fe je lider Grupe B sa 10 bodova, dok je La Ekidad poslednji bez bodova i već je eliminisan.

INDEPENDIJENTE - VELEZ, 01.00

(Fudbal, Argentina 1)

Independijente dočekuje Velez Sarsfild u 3. kolu prvenstva Argentine. Velez je zaradio prvu ligašku pobedu u ovosezonskoj 2. fazi pobedom od 1:0 nad Njuels Old Bojsima kod kuće u poslednjem ligaškom meču. Sada zauzimaju 13. mesto sa tri boda. Independijente je na 24. mestu sa jednim poenom u dva duela. Independijente je odigrao nerešeno 0:0 u svom poslednjem okršaju u ligi protiv Platensea, produživši niz bez pobeda na tri duela.

ORENSE - KUMBAJA, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Orense je domaćin Kumbaji u 14. kolu ekvadorske Lige Pro. Domaći Orense je na 12. mestu sa 12 bodova u 13 mečeva. Orense je poražen rezultatom 1:0 u svom poslednjem meču šampiona na stadionu Belavista de Ambato protiv Tehniko Universitarija. Kumbaja je izgubila sa 1:0 protiv Barselone u poslednjem ligaškom i sada zuazima 14. mesto sa 11 bodova.

KLUB AMERIKA - KRUZ AZUL, 03.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Klub Amerika i Kruz Azul igraju revanš meč finala meksičke Klausure, koji će definisati šampiona na stadionu Asteka. Prva utakmica između velikih rivala završena je rezultatom 1:1, što će reći da Kruz Azul nije uspeo da iskoristi prednost domaćeg terena. Inače, ova dva tima bila su najbolja u ligaškom delu Klausure, s tim da je Amerika bila uspšnija za dva boda. Klub Amerika je u seriji od pet mečeva bez poraza, ali je u četiri navrata remizirala. Kruz Azul je poražen jednom na 10 poslednjih okršaja.

DALAS - MINESOTA, 02.00

(Košarka, NBA)

Dalas je kao autsajder savladao Minesotu i u drugom meču finala Zapadne konferencije (109:108) minimalnom razlikom i povećao vođstvo u seriji na 2:0. Maverikse je u susretu 25. maja predvodio Luka Dončić, koji je postigao tripl-dabl (32 poena, 10 skokova, 13 asistencija). Maveriksi (50 pobeda i 32 poraza) su zauzeli peto mesto u ligaškom delu na Zapadu. Minesota je uprskala obe utakmice kod kuće i sada će pokušati da se vadi na strani. Timbervulfsi (56 pobeda i 26 poraza) su zauzeli treće mesto na tabeli Zapadne konferencije na kraju ligaškog dela sezone.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara