TREĆA SMENA: Fluminense overava četvrtfinale Kopa Libertadores, igra se i u Brazilu, Boliviji, Kolumbiji i Čileu

Vreme čitanja: 3min | uto. 03.08.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 2)

Oba tima su u vrhu drugoligaškog karavana u Brazilu i mogli bi da se bore za ulazak u elitni rang zemlje fudbala. Koritiba je prošle nedelje nanela prvi poraz u šampionatu lideru Serije B, Nautiku. Bilo je 3:1. Tim iz Kuritibe noćas gostuje Bruskeu, koji ima čak 10 bodova u prethodna četiri kola. Na svom terenu, Bruske ima četiri pobede i po jedan poraz i remi na šest utakmica, dok je Koritiba najbolji gost. Ima četiri trijumfa, remi i dva poraza.

GREMIO – VITORIJA, 23.55

(Fudbal, Kup Brazila)

Iskusni trenerski vuk Luiz Felipe Skolari početkom meseca je postao treći trener Gremija u 2021. Uspeo je na kratko da zaustavi silaznu putanju velikana iz Porto Alegrea, a onda je usledio novi niz loših rezultata. Za vikend je Gremio poražen u Bragansi od Bragantina (0:1) u elitnom prvenstvu zemlje fudbala. Tim iz Porto Alegra je blizu četvrtfinala Kupa Brazila posle trijumfa u Salvadoru protiv drugoligaša Vitorije (0:3). Gostima treba čudo na Gremio areni. Iako je domaćin u nokdaunu, čini se da je za Vitoriju nemoguća misija jer prošle sezone nijednom nije pobedila sa tri i više golova razlike. Očekuje se da će Skolari da odmori najbolje igrače. Neće igrati Dijego Souza, Fereira, Rafinja, Daglas Kosta, Majkon, Kaneman, Pinares, Leo Gomes, Breno i Mateus Enrike. Trener gostiju Ramon Menezes ima dosta povređenih igrača. U konkurenciji za tim nisu Ronaldo, Dini, Valas, Talison, Fernando Neto, Viko, Giljerme Rend, Vesli, Raul Prata i Pablo Siles.

FLUMINENSE – SERO PORTENJO, 00.15

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Brazilski predstavnik ostvario je više nego povoljan rezultat pre dve nedelje na gostovanju u Asunsionu, slavio je sa 2:0 pred revanš meč osmine finala Kopa Libertadores na svom terenu u Rio de Žaneiru na čuvenoj Marakani. Fluminense ne stoji baš najbolje u domaćem prvenstvu, gde trenutno zauzima 12. poziciju sa 17 bodova iz 13 odigranih kola. Domaćin zbog povreda neće moći da računa na Hadsona i Kaja Paulistu. Strelac prvog gola u Asunsionu, defanzivac Nino nije dostupan zbog nastupa za nacionalni tim Brazila na Olimpijskim igrama u Tokiju, dok je Paragvajac Raul Bobadilja pod znakom pitanja zbog problema sa stomačnim virusom. Sero Portenjo bi trebalo da ima na raspolaganju kompletan tim.

NASIONAL POTOSI – SANTA KRUZ, 00.15

(Fudbal, Bolivija 1)

Neizvesna borba u šampionatu Bolivije. Nasional Potosi je na petom mestu sa sedam bodova manje od lidera Strongesta. Santa Kruz je na tek 12. poziciji, ali se budi. Vezao je dve pobede i to bez primljenog gola. U poslednjem meču ovih rivala Nasional Potosi je dobio narednog rivala sa 1:0 krajem prošle godine.

EVERTON – KOBRSAL, 02.30

(Fudbal, Čile 1)

Everton je u naletu, nema poraz na čak 12 poslednjih utakmica u svim takmičenjima u Čileu. Bez primljenog gola je na tri meča. Kobresal je bez trijumfa na šest mečeva u nizu, a prethodna dva su ostvareni remiji. Na pet vezanih utakmica ovih timova bilo je 2-3 gola.

SANTA FE – ATLETIKO NASIONAL, 03.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Domaćin je očajno startovao u novoj sezoni Klausure. Ima dva poraza. Atletiko Nasional je jedan od favorita za titulu u Kolumbiji. Zeleni iz Medeljina imaju četiri boda iz dve utakmice. Početkom godine u Klausuri Atletiko Nasional je na svom terenu dobio narednog rivala sa 2:0. Pre toga su dva duela završena bez pobednika.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara