TREĆA SMENA: Independijente Medeljin u formi, igra se u Brazilu, Ekvadoru, divizijski derbi u NFL šampionatu

Vreme čitanja: 3min | čet. 22.09.22. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kolumbija 1)

Tim iz Medeljina, Independijente, ima dva vezana trijumfa u šampionatu Kolumbije, ali doviljno tek za 11. mesto. I dalje DIM nije siguran za plej-of (prvih osam timova igraće za titulu). Pereira ima četiri remija u prethodnih pet duela i sada je na osmoj poziciji. Na prethodnih šest međusobnih utakmica, pet puta je bilo 0-2 gola. Polslednja dva duela Independijentea i Pereira završeni su remijima – 1:1 i 0:0.

MUŠUK RUNA – EL NASIONAL, 02.00

(Fudbal, Kup Ekvadora)

U toku je polufinalni turnir Kupa Ekvadora, konkretno njegovo četvrto kolo. Dve najbolje ekipe posle grupne faze, u kojoj učestvuju četiri tima, plasiraće se u finale. Finalista Kopa Sudamerikane Independijente del Valje je već viđen tamo, prvi je sa devet bodova, a drugoligaš El Nasional ima priliku da se izjednači sa njim, ako savlada jedinu ekipu koja je još na nuli, Mušuk Runu. Šest bodova ima i Nueve de Oktubre, ali iz četiri utakmice. El Nasional je savladao Mušuk Runu 17. septembra sa 1:0, a od nje je poslednji put izgubio još 2016. godine. Od tada su se sastali još sedam puta. U pet navrata je El Nasional trijumfovao, a dva puta su odigrali 1:1.

VILA NOVA – CRB, 02.30

(Fudbal, Brazil 2)

Neizvesno će biti u borbi za opstanak. Noćas u Gojaniji Vila Nova dočekuje CRB u 31. kolu drugoligaškog karavana. Domaćin je na dva boda iznad zone ispadanja. Probudili su se crveno-beli, vezali dve pobede i pobegli sa zaečelja. I dalje nisu sigurni, jer prete CSA, Bruske, Operario i Nautiko, timovi koj bi ispali iz lige da se sada prvensvo završilo. CRB je na sredini tabele, ima po 10 pobeda, poraza i remija u 30 kola šampionata. I dalje nije siguran za opstanak, ali mora da osvoji još pet, šet bodova da bi se spasao selidbe u treći rang fudbala u Seriji B. U prvom deu šampionata, CRB je na svom terenu dobio narednog rivala sa 1:0. Prethodna dva duela su završena tipom 0-1. Vila Nova skoro četiri i po godine nije pobedila CRB, odnosno na šest poslednjih utakmica (dva remija i četiri poraza).

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

----------------


KLIVLEND BRAUNS – PITSBURG STILERS, 02.15

(Američki fudbal, NFL)

Treće kolo NFL šampionata otvaraju ljuti divizijski rivali, Klivlend i Pitsburg u Ohaju. Oba tima imaju po pobedu i poraz u prva dva kola, a zanimljivo i Braunsi i Stilersi su slavili u gostima, dok su pred svojim navijačima poraženi. Identitet Braunsa u napadu poslednjih nekoliko godina je igra trčanjem gde dominiraju dvojica sjajnih raning bekova Nik Čab i Karim Hant, najbolji tandem u ligi na toj poziciji. Od risivera, prva meta je Amari Kuper, prošle sezone igrač Dalasa, pre toga Rejdersa. Problem za domaćina je povreda defanzivnog enda, nekadašnjeg prvog pika na draftu Džedevejna Klaunija. Dobra vest za Klivlend je da se oporavio od povrede vođa odbrane Majls Geret, još jedan prvi izbor na draftu jedne od najgorih franšiza u ovom veku. Stilersi će još četiri nedelja igrati bez Ti Džej Vota, koji je povredio u prvom meču sezone u Sinsinatiju.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara