TREĆA SMENA: Joveljić u San Hozeu, Amerika još nije primila više od jednog gola

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

U noći između petka i subote je počela nova sezona ekvadorskog šampionata susretom Independijente del Valjea i Delfina (1:0). Danas će svoj meč prvog kola odigrati i drugi najtrofejniji klub Ekvadora Emelek, koji će gostovati u Kuenki. Iza Emeleka je razočaravajuća sezona, jedna od najgorih u klupskoj istoriji, posle koje nije uspeo da se plasira čak ni u Kopa Sudamerikanu. Tokom zime otišli su trener i 12 igrača, angažovano je 14 novih fudbalera i noćas ćemo da vidimo da li su se uklopili. Prošle sezone je Deportivo savladao Emelek kao domaćin sa 3:2, a potom je poražen kao gost sa 2:1.


PEREIRA – AMERIKA KALI, 00.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

Meč 10. kola kolumbijske Aperture. Pereiri je seriju od pet uzastopnih pobeda u prošlom kolu prekinuo Junior, odigrali su 3:3. Sada je Pereira sa Ekidadom na deobi druge i treće pozicije, obe ekipe imaju po 17 poena. Ispred njih je samo Tolima, koja je sakupila 21 bod, ali iz odigrane utakmice više. Naredni Pereirin rival Amerika iz Kalija je tek 16. na tabeli sa devet poena i gol-razlikom 8:8. Amerika je već pet kola bez pobede (tri remija i dva poraza). Zanimljivo da ove sezone Amerika nijednom nije primila više od jednog gola.


TALJERES KORDOBA – RIVER PLEJT, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Posle remija sa najvećim rivalom Bokom Juniors (1:1) u prošlom kolu River Plejt je pao na četvrtu poziciju na tabeli A grupe. Sada ima 13 poena iz sedam kola (tri pobede i četiri remija, bez poraza), po jedan manje od Instituta i Argentinos Juniorsa, a dva od Barakasa. Noćas bi mogla da ga pretekne Taljeres Kordoba, ukoliko trijumfuje. Samo dva poena kaska za Milionerima.


KRUZ AZUL – GVADALAHARA ČIVAS, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Izjednačeno je na vrhu tabele meksičke Klausure. Monterej, Kruz Azul i Pačuka imaju po 19 poena, Klub Amerika i Tigres po 18. Kruz Azul je bio u seriji od šest uzastopnih pobeda, ali prekinula mu je niz u prošlom kolu Klub Amerika (0:1). Gvadalahara Čivas je tek osma na tabeli, iako ima samo četiri poena manje Kruz Azula. Poslednja dva susreta Gvadalahare i Kruz azula pripala su Čivasu, sa po 2:1 i 1:0.


SAN HOZE ERTKVEJKS – LOS ANĐELES GALAKSI, 04.30

(Fudbal, MLS)

Mogao je Galaksi da se proslavi na premijeri MLS. Nije uspeo da pobedi Inter iz Majamija, prvo je Riki Puć promašio penal pri rezultatu 0:0, potom je tim iz Los Anđelesa ipak poveo preko Dejana Joveljića, ali je Lionel Mesi na asistenciju Đordija Albe dao gol za 1:1. Galaksi će probati da dođe do prve pobede protiv San Hozea, koji je još uvek na nuli. U prvom kolu ga je savladao Dalas sa 2:1.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara