TREĆA SMENA: Kopa Amerika, brazilska Serija A i treći meč finala Zapada NBA lige

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.06.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Amerika)

Čileanci su već obezbedili prolaz u nokaut fazu Kopa Amerike. Jedina nepoznanica je sa koje pozicije će ići u četvrtfinale. Bez poraza je Čile na turniru, odoleo je Argentinu i Urugvaju, a trijumf je upisan protiv Bolivije. Istog rivala je i Paragvaj bacio na kolena, ali je potom minimalnim rezultatom poražen od Argentine. Tradicionalno pršti na duelima ove dve selekcije, a mečevi ulaze u 3+.

SEARA – ATLETIKO MINEIRO, 00.00

(Fudbal, Brazil 1)

Suočava se Atletiko Mineiro sa velikim problemima. Trener Kuka ostao je bez najboljih igrača, koji su pozvani na Kopa Amerika, korona je takođe ušla u ekipu, a Rafael i Dodo su povređeni. Odrazilo se to na rezultat u prošlom kolu kada je Šapekoense iščupao bod Mineiru. Seara je novu sezonu otvorila pobedom protiv Gremija, ali je u naredne četiri runde sakupila samo dva boda. Na prethodna četiri susreta sa Searom, tačno dva gola postizao ej Atletiko Mineiro.

ŠAPEKOENSE – INTERNASIONAL, 00.00

(Fudbal, Brazil 1)

Izvukao je bod Šapekoense protiv Atletiko Mineira. Slatka je Raveneliju bila bela tačka. Naleteo je Šapekoense na sebi ravnog pošto su oba tima osakaćena povredama. Sa Internasionalom će biti druga priča u pogledu izostanaka. Nemaju gosti toliko briga, ali im ništa ne polazi za rukom ove sezone. Imaju samo pet bodova, a to je daleko od učinka kojem su se nadali.

KORINTIJANS – SPORT RESIFE, 00.00

(Fudbal, Brazil 1)

Prosečan start sezone za obe ekipe, ako se uopšte o startu kod Brazilaca može i govoriti, jer se kod njih sezona praktično i ne završava. Fudbal se igra 365 dana u godini. Korintijans je trenutno na mestu koje vodi u Kopa Sudamerikanu, a Sport Resife ima bod manje. Obe ekipe kubure sa efikasnošću, postigla su samo po tri gola, a poslednji međusobni meč krajem januara pripao je Korintijansu (3:0).

BAIJA – ATLETIKO PARANAENSE, 02.30

(Fudbal, Brazil 1)

Briljira Atletiko Paranaense ove sezone. Prošetao se kroz grupnu fazu Kopa Sudamerikane, primio je samo jedan gol, a u brazilskoj seriji A je bez ispuštenog boda. Vezao je četiri pobede. Redom su padali Amerika Mineiro, Žuventud, Gremio i Atletiko Gojaniense. Sa druge strane, Baija igra promenljivo. Ne uspeva da poveže dva dobra rezultata i krajnje je nepredvidiva.

GREMIO – SANTOS, 02.30

(Fudbal, Brazil 1)

Veliki derbi brazilskog fudbala. Uvek spektakl, bez obzira na to u kakvoj su formi timovi i pozicije na tabeli. A golovi, oni su zagarantovani. Prethodni put kada su delili megdan palo ih je šest, pre toga pet… U različitom raspoloženju dočekuju međusobni susret. Santos je slavio u prošlom kolu, a Gremio ima tri poraza i zakucan je za dno tabele.

KRUZEIRO – VASKO, 02.30

(Fudbal, Brazil 2)

Posrnuli brazilski velikani dočekali su to da se sastanu u drugom rangu. Kruzeiro već neko vreme beleži slabe rezultate, a u drugoj ligi mu se pridružio od ove sezone i Vasko. Iako su drugoligaši, njihov okršaj privlači ogromnu pažnju. Kruzeiro je na mestu koje vodi u treću ligu, Vasko da Gama drži se sredine tabele i po svemu sudeći ova dva kluba neće krenuti ka Seriji A.

LA KLIPERS – FINIKS SANS, 03.00

(Košarka, NBA)

Finiks Sansi vode sa 2:0 u finalu zapadne konferencije. Na dobrom su putu Sansi da se plasiraju u veliko finale, a jedan brejk u Los Anđelesu bi ih tome poprilično približio. Buker je u prvom zakopao Kliperse, ubacio je 40 poena, a u drugom meču je Pejn bio najefikasniji sa 29 poena. Pol Džordž imao je svoj šou u oba meča, ali to nije bilo dovoljno da Los Anđeles Klipersi naprave brejk. Sansi su imali više vremena za odmor, svežiji su dočekali finale Zapadne konferencije jer su počistili Denver u polufinalu. Odrazilo se to na samopouzdanje i u finalu.


tagovi

Treća smenaJužna AmerikaNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara