TREĆA SMENA: Nekaksa i General Kabaljero još uvek bez poraza

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.02.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Fino je Lukenjo otvorio Aperturu. Iz prvih šest kola je sakupio 11 poena, što je dovoljno za drugu poziciju na tabeli. Izvan domašaja mu je ostao samo aktuelni šampion Libertad, sa 14 bodova. Upravo su mu crno-beli naneli jedini poraz u sezoni. Naredni rival mu je General Kabaljero, tim koji još nije izgubio nijednom, ali je čak pet puta remizirao. Sa osam bodova je šesti na tabeli.


INDEPENDIJENTE PETROLERO – OLVEJZ REDI, 23.55

(Fudbal, Bolivija 1)

Susret drugog kola bolivijske Aperture. Obe ekipe traže prvu pobedu u sezoni. Olvejz Redi je remizirao na premijeri sa Universitario de Vintom (1:1), dok je Independijente izgubio od Gvabire sa 2:1. Svi mečevi Independijentea i Olvejz Redija do sada su donosili puno golova, igra GG je došla na svakom od devet njihovih susreta. Na poslednja dva Olvejz Redi je kao domaćin trijumfovao sa po 3:2.


KOKIMBO – KOPIJAPO, 01.30

(Fudbal, Čile 1)

I u Čileu se igra drugo kolo. Kopijapo se nije proslavio na premijeri, O‘Higins ga je nadigrao sa 3:1. Kokimbo je barem uzeo prvi bod, pošto je u 1. kolu odigrao sa Njublenseom meč bez golova. Prošle sezone su Kokimbo i Kopijapo međusobno podelili bodove tako što je svako slabio na svom terenu sa po 1:0. To prvenstvo je Kokimbo završio na petoj poziciji, a Kopijapo na 14, prvoj iznad crte zone ispadanja.


DEPORTIVO PASTO – DEPORTIVO KALI, 02.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Apertura u Kolumbiji je već dogurala do osmog kola. U njemu se noćas sastaju dva Deportiva. Domaći Pasto je lošije rangiran, pretposlednji je na tabeli sa samo četiri poena i gol-razlikom 3:10. U poslednja tri kola Pasto je izgubio. S druge strane, Deportivo iz Kalija ima 11 bodova, od čega je devet osvojio na svom terenu. Na gostovanjima ima po dva remija i poraza. Sedmi je na tabeli sa 11 poena.


NEKAKSA – PAČUKA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Nekadašnji fudbaler Partizana Andres Kolorado i njegova Nekaksa u prošlom kolu su protiv Gvadalahare Čivas (1:0) prekinuli seriju od pet uzastopnih remija. Nekaksa još nije doživela nijedan poraz, zabeležila je tri pobede i pet remija. Sa 14 poena je sedma na tabeli. Naredni rival joj je Pačuka, koja je druga sa 18 bodova. Za razliku od Nekakse Pačuka nema nijedan remi, ostvarila je šest pobeda i dva poraza.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara