TREĆA SMENA: Paunović u borbi za meksički tron, Estudijantes nije primio gol, Seltiksi se probudili

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.05.23. | 22:56

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Fluzao ima sve tri pobede u grupnoj fazi, ali sada ga čeka pakao La Paza i stadiona Ernando Siles na nadmorskoj visini od 3.600 metara. Pao je River na premijeri, pa Tigrovi žele još jedan skalp favorita i da ostaneu u igri za plasman u osminu finala.

TAKUARI – ESTUDIJANTES, 23.55

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Domaćin ima sedam bodova, koliko i brazilski Bragantino. Paragvajski Takuari ima samo tri boda i ovo mu je poslednja šansa da se uključi za bar drugo mesto u Kopa Sudamerikani, drugorangiranom takmičenju Južne Amerike. Studenti iz La Plate nisu primili gol u prva tri kola, a postigli su pet.

SPORTING KRISTAL – RIVER PLEJT, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

River je posle tri kola poslednji u svojoj grupi, pa ima imperativ pobede u Limi protiv Sporting Kristala. Namučili su Peruanci favorita u prvom meču, bilo je 2:2 posle prvih 45 minuta. Domaćin je i sa igračem manje, ipak, u nastavku golovima Barka i Solarija uzeo bodove, ispostavilo se jedine u Libertadoresu. Milioneri će igrati s najjačim snagama. Kolumbijac Migel Borha je u formi, postigao je gol u nedelju protiv Platensea u šampionatu i on bi trebalo da predvodi napad u kojem će biti i Pablo Solari i Lukas Beltran.

TIGRES – GVADALAHARA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Nekadašnji zlatni selektor omladinaca Srbije Veljko Paunović vodi Čivas do krune u Meksiku u debitantskoj sezoni. Dve prepreke su preskočene, ostala je poslednja – Tigres. Ekipa iz Gvadalahare je u plej-ofu prvo eliminisala gradskog rivala Atlas, a zatim napravila čudo u dvomeču sa Klub Amerikom. Tigrovi su bili bolji od Montereja, lidera posle ligaškog dela sezone, a jedan gol za 180 minuta Sebastijana Kordove u revanšu u gostima je bio dovoljan za finale i borbu za titulu. Vezista je u fantastičnoj formi, postigao je pogotke na svih pet utakmica u plej-of. U ligaškom delu Klausure, Gvadalahara je pobedila Tigres u gostima sa 2:1 pogocima Sepelvede i Kisnerosa, ok je Ibanjez s penala pogodio za smanjenje rezultata.

BOSTON – MAJAMI, 02.30

(Košarka, NBA liga)

Denver Nikole Jokića čeka rivala u velikom finalu NBA lige. Majami je vodio sa 3:0 u seriji, ali su Selitksi ostali u igri posle trijumfa na Floridi. Sada na svom terenu imaju šansu da prvi put slave u ovoj finalnoj seriji Istoka, smanje na 3:2 i unese dramu u finale konferencije. Probudili su Džejson Tejtum i Džejlen Braun, i odmah je Boston proigrao.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara