TREĆA SMENA: Sao Paulo sanja reprizu, Flamengo osvetu

Vreme čitanja: 3min | sre. 11.11.20. | 23:03

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

LDU PORTOVIJEHO - EMELEK, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Izabrane vesti


LDU Portovijeho spada u grupu poželjnih protivnika. Trenutno drže fenjer i mrežu su uspeli da sačuvaju samo u prvom kolu kada su i osvojili jedine bodove. Emelek je od starta sezone u promenljivoj formi i utakmice im ne krasi veliki broj golova. Igraju izuzetno čvrsto. Najbolja su odbrana lige, ali takođe spadaju među timove koji su najneefikasniji.

PETROLERA - ATLETIKO NASIONAL, 02.10

(Fudbal, Kolumbija 1)


Petrolera je u nizu od devet utakmica u kojima nije trijumfovala i duel sa kolumbijskim gigantom Atletiko Nasionalom po Petroleru dolazi u zao čas. Atletiko Nasional je pobedom nad Pastom uspeo da uhvati priključak za vodećima. Zeleni su protiv Petrolere bili u seriji od pet pobeda da bi u poslednjem međusobnom susretu Petrolera prekinula crnu seriju osvojenim bodom.

OLIMPIJA ASUNSION - 12. OKTOBAR, 23.15

(Fudbal, Paragvaj 1)


Olimpija i 12. Oktobar međusobni okršaj dočekuju poravnati na tabeli i tik jedni uz druge. Olimpija je loše započela novu kampanju, ali je u poslednje dve utakmice bila uspešna i raspucana. Naročito vremešni Roke Santa Kruz. Sa druge strane, Oktobar je u sezonu ušao sa dva trijumfa, ali je posustao u prethodna dva kola. Poraz u minulom kolu bio je jako bolan pošto je San Lorenco do tri boda stigao u nadoknadi.

PUERTO KABELJO - ESTUDIJANTES, 01.00

(Fudbal, Venecuela 1)


Purto Kabeljo se izrazito muči sa stvaranjem šansi i realizacijom. Estudijantes je sušta suprotnost. Utakmice tima iz Meride obiluju golovima. Koliko puta zatrese mrežu rivala, toliko golova i primi. Pobedom bi se jedna od dve ekipe izdigla na tabeli i počela da mašta o plej-ofu.

FLAMENGO - SAO PAULO, 01.30

(Fudbal, Brazil kup)


Flamengo i Sao Paulo sastaće se drugi put u deset dana, ali ovog puta u okviru četvrtfinala brazilskog kupa. Najmasovnije takmičenje ulazi u samu završnicu i donosi istinski spektakl. U šampionatu je prvog dana novembra Sao Paulo ponizio Flamengo na Marakani. Poveo je Flamengo u ranoj fazi utakmice, ali goste kao da je taj pogodak razjario, pa su domaćinu spakovali četiri gola. Prilika za osvetu, ali i novi težak udarac Sao Paula.

INTERNASIONAL - AMERIKA MINEIRO, 01:30

(Fudbal, Brazil kup)


Internasional je u prvenstvu počeo da gubi korak. Iako još uvek na čelu karavana, prilično mu se uzdrmala liderska pozicija, a bodovna prednost istopila. Ali, preskočio je bez većih poteškoća Atletiko Gojanense na putu do četvrtfinala. Amerika Mineiro je u osmini finala eliminisala Korintijans golom iz penala u završnici, priredila iznenađenje i poslala poruku Internasionalu da ga ne očekuje šetnja do polufinala protiv drugoligaša.

KUJABA ESPORTE - GREMIO, 23.00

(Fudbal, Brazil kup)


Kujaba Esporte ušunjao se na mala vrata u završnicu kupa eliminacijom Botafoga priredivši veliko iznenađenje. Gol u gostima bio je presudan jer je revanš okončan bez pogodaka. Gremio je jedna od najboljih odbrana ne samo Brazila, već i cele Južne Amerike, a to je potvrdio i u prethodnoj rundi kupa kada je ostvario dve pobede minimalnim rezultatom. Jedan gol u ovom dvomeču može rešiti pitanje prolaska u polufinale.

SAN KARLOS - ZELEDON, 01.00

(Fudbal, Kostarika 1)


San Karlos igra toplo-hladno. Nikako ne uspeva da udje u seriju pobeda, a ponajviše zbog slabe realizacije. Na prste jedne ruke mogu se nabrojati njihove utakmice na kojima je palo više od dva gola. Zeledon je najgora odbrana lige. Kapitulirala je odbrana Južnih ratnika čak 26 puta, a gol nije sačuvan sedam utakmica uzastopno.


tagovi

FlamengoSao PauloGremioOlimpija AsunsionInternasionalAtletiko Nasional

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara