TREĆA SMENA: Startuju Libertadores i Sudamerikana, nastavlja se Konkakaf Kup šampiona

Vreme čitanja: 3min | uto. 02.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

MILJONARIOS - FLAMENGO, 23.55

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Izabrane vesti

Miljonarios predstavlja Kolumbiju, i pokušaće da pokaže svoju najbolju stranu, ali je u isto vreme tim u poslednje vreme u veoma lošem stanju. Dobio je samo dva od prethodnih devet mečeva, a pet je završilo porazom. Tim Alberta Gamera našao se u veoma teškoj grupi. Flamengo već duže vreme pokazuje moćnu igru. Tim je pobedio u osam od poslednjih devet mečeva, a još jedan je završio nerešeno. Pored toga, veoma je važno napomenuti da igrači nisu primili gol na 12 mečeva zaredom.

KOLAMBUS - TIGRES, 01.00

(Fudbal, Konkakaf Kup šampiona)

Tigres se suočava sa Kolambus u četvrtfinalnom okršaju Konkakaf Kupa šampiona. Kolambus je bio bolji u prvoj utakmici Kupa šampiona eliminisavši Hjuston Dinamo ukupnim rezultatom 2:1 u osmini finala. Oni su neporaženi u poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima. Tigres je u Kupa šampiona u Konkakafu savladao Orlando Siti ukupnim rezultatom 4:2 u osmini finala. Ima tri uzastopne pobede u svim takmičenjima.

STRONGEST - GREMIO, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Strongest predstavlja Boliviju i u poslednje vreme, iskreno, ne izgleda najbolje - pobedio je u samo dve od pet prethodnih mečeva i u lošem je emotivnom stanju. Vredi napomenuti da se odbrambena linija srušila, što pravi veliki broj grešaka. Tim Pabla Lavalijena primio je 13 golova tokom ovog kalendarskog perioda. Gremio izgleda kao autsajder, ali samo na papiru. Tim je pobedio u četiri od poslednjih pet mečeva. Mnogo je napredovao u pogledu performansi i dobro deluje. Ispostavilo se da je u ovom kalendarskom periodu 11 puta pogodio mrežu.

DEPORTIVO TAČIRA - RIVER PLEJT, 02.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Deportivo Tačira, predstavnik Venecuele, i dalje izgleda kao autsajder grupe. Vredi napomenuti da ekipa nastupa samouvereno na nacionalnom nivou. Izgubila je samo dva od poslednjih 10 mečeva i nastavlja da konstantno dodaje bodove u svoju riznicu. A sada će tim pokušati da igra ubedljivo na međunarodnom nivou. River Plejt ima sličnu statistiku - takođe je izgubio dva od poslednjih deset mečeva, ali su Milioneri bili pred početak ovog turnira. Prvo je tim izgubio u prijateljskom meču sa Rivadavijom 4:0, a potom nije mogao da se nosi sa Urakanom 1:0 u Kupu.

SPORTIVO AMELIJANO - ATLETIKO PR, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Atletiko Paranaense startuje u grupnoj fazi Kopa Sudamerikane u Asunsionu, u Paragvaju, protiv Sportivo Amelijana. Furasao i Amelijano su u Grupi E kontinentalnog turnira. U grupi su još Danubio i Rajo Zulijano. Samo prvoplasirani tim prolazi u osminu finala. Ko završi na drugom mestu takmičiće se u plej-ofu protiv ekipa koje su završile na trećem mestu u grupnoj fazi Kopa Libertadores. Sportivo Amelijano je osnovan 1917. godine i donedavno se takmičio u trećoj ligi Paragvaja.

RASING MONTEVIDEO - KORINTIJANS, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Rasing i Korintijans se sučeljavaju ovog utorka na stadionu Sentenario, u Montevideu u Urugvaju, u prvom kolu klasifikacione faze Grupe F Kopa Sudamerikane. Rasing stiže uzbuđen zbog svog debija u Kopa Sudamerikana pošto je prekinuo niz od tri poraza u prvenstvu Urugvaja. Tim je izašao na teren prošlog petka i pobedio Sero Largo sa 2:0 u gostima, popevši se na osmo mesto u lokalnom prvenstvu. U šest utakmica zabeležene su dve pobede, remi i tri poraza. Korintijans se vraća na teren za zvanični meč posle više od dve nedelje.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara