Ostojić i Vazura (© FK Partizan)
Ostojić i Vazura (© FK Partizan)

Treći put uzastopno: Bojan Ostojić produžio ugovor

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 13:35

Iskusni štoper u Partizanu do juna 2022.

Još jedno pitanje skinuto je sa dnevnog reda u Humskoj 1. Osigurao je Partizan ostanak Bojana Ostojića na dodatnih godinu dana.

Iskusnom štoperu isticao je ugovor krajem ove sezone, međutim, na inicijativu trenera Aleksandra Stanojevića, usled procene da i dalje može da pomogne ekipi, stasiti Užičanin je produžio saradnju. U prisustvu generalnog direktora kluba, Miloša Vazure, obavezao se Ostojić da na Topčiderskom brdu ostane do juna 2022.

Izabrane vesti

Ovo je treći put uzastopno da nekadašnji član Čukaričkog produžava saradnju na dodatnu sezonu, što pokazuje da prkosi godinama. U februaru je napunio 37.

„I za mene je ovo predstavljalo veliko iznenađenje. Ne mogu da kažem da se nisam potajno nadao, ali bio sam svestan da sam dugo u Partizanu, da dolaze drugi igrači, što je u fudbalu neki normalan proces. Stoga mi je ovaj ugovor još draži, došao je na inicijativu trenera Stanojevića koji važi za surovog profesionalca, iz svakog igrača izvlači maksimum i za koga su merilo rad i profesionalni odnos prema ekipi. Zahvalan sam njemu i ljudima iz kluba na poverenju“, rekao je Ostojić koji je za četiri i po sezone odigrao 119 utakmica za Parni valjak.

.....................................................

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

.......................................................

Učestovao je u osvajanju šampionske titule 2017, podigao je sa Partizanom tri pehara Kupa Srbije, doprineo dva plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

Biti lojalan klubu i spreman da u svakom trenutku odgovoriš zahtevima trenera i institucije kakva je Partizan se uvek i svuda vrednuje. Drago mi je što smo produžili ugovor sa Bojanom Ostojićem, koji je u klubu već pet godina i koji zna kako se nosi i koliko je težak dres Partizana. Zato mu još jednom iskreno čestitam i želim uspeh“, dopunio je Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.

Pre Ostojića nove ugovore sa Partizanom od početka aktuelne sezone, potpisali su golman Nemanja Stevanović, levi bek Slobodan Urošević, tandem zadnjih veznih Aleksandar Šćekić i Saša Zdjelar, a iz Humske su najavili da će biti još posla na tom planu. Pre svega se to odnosi na igrače kojima na leto ističe saradnja: razmišlja se o nastavku saradnje sa levim bekom Ivanom Obradovićem, otkupu Filipa Holendera od Lugana po fiksnoj ceni od 450.000 evra, pokušava da se nađe zajednički jezik sa Olimpijakosom po pitanju ostanka Svetozara Markovića...


tagovi

Bojan OstojićMiloš VazuraFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara