Komentari na vest

Trener Sočija: Nedostajala nam je ovakva podrška u Rusiji, nismo vežbali penale koliko je trebalo

Salvatore di Stefano

pre gotovo 3 godine

Ovaj s brojevima je najzavidniji čovek na svetu! Ne postoji vest o Partizanu koju nije prokomentarisao. Zbog takvih mi je još draže što smo prošli dalje. Mučenik će jedva čekati svaki kiks kako bi pričao kako je tobože bio u pravu.
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Vi koda ste prošli 3 kolo LS ne ove pacere koji su sami sebe pobjedili. Šerif je za ove ekipa,vidjećemo protiv Dinama kad ih izbace ,vec su ih jednom izbacili iz kvalifikacija za Ligu Evrope .Ovaj Soci jaci malo od kisele vode .
R

Raki1

pre gotovo 3 godine

Tesi se samo ako ti je tako lakse. Ipak je cetvrti tim u prejakom sampionatu Moldavije fudbalska velesila 🤣
9

951357

pre gotovo 3 godine

Najjaci deo izjave "oba tima su igrala ofanzivno". :D
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Овако је била еуфорија и прошле године након тесне победе над Сфинтулом. После смо сви видели шта се дешавало. Звезда надигра вицешампиона Италије са играчем мање у кнок аут фази, Партизан изгуби од 13. у Белгији у претквалификацијама.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Okej nemoj da ti je toliko krivo svaka cast sti ste nadigrali Milan, a seti se samo na koju srecu ste prosli: Krasnodar,( Krasnodaru ponisten cist gol) Salcburg, I Kopenhagen, pa cak i Young Boys...
9

951357

pre gotovo 3 godine

@dzo blek - Ako hoces definiciju "prolaska na srecu", to je ova vasa utakmica sinoc. Krasnodar - dali nam gol nakon sto je lopta izasla van terena i dobili izmisljen penal u Bg. Kopenhagen dobio poklon penal u Bg, tamo Zvezdi nije sviran cist penal, u penal seriji smo zbog one glupe rupe promasili par penala a njima je Borjan zapravo odbranio penale. Salcburg je u Bg mofao samo golmanu da zahvali sto nije otisao sa 2 komada u mrezi, tamo jeste bio bolji, ali smo na cist inat prosli dalje. Mozda i jesmo imali u toj utakmici malo srece, ali realno, u svim tim dvomecima smo i mi bili zakinuti debelo.
D

Dzo Black,

pre gotovo 3 godine

951357@A vi uvek imate neki izgovor, pa dobro kakav smo mi penal dobili u Rusiji, van sesnesterca pa se nismo zalili, A vas je Salcburg u Austriji mogao da isprati sa 4 komada ne sa 2 nego sa 4, uz dosta srece ste se plasirali u ls i to dva puta, ja vam samo odajem priznanje za Liverpul u Bg i Milan u Italiji, a ovo ostalo je bilo uz dosta srece...
9

951357

pre gotovo 3 godine

@džo blek - ma niste kukali za penal u Sočiju, samo sv mediji i navijači na sva usta. I Soči realno može da kuka jer je sinoć oštećen za jedan sigurno (ruka Markovića) a potencijalno dva (obaranje njihovog igrača od strane Vujačića na petercu) penala. Tako da realno, ako je neko oštećen po pitanju penala to su ili Rusi ili niko. A ovo što sam ti rekao nisu izgovori, već činjenice.
A

Alo decko

pre gotovo 3 godine

Dobro organizovana ekipa i ni malo naivna, svaka cast na borbi, ali pobedio je tim koji je ipak vise pokazao. Idemo sada na Santa Klaru koja je neugodna, ali ipak mislim slabija ekipa od partizana.
S

Strucnjakkk

pre gotovo 3 godine

Gadan tim bas nezgodan pun tih iskusnih Rusa i stranaca koji su i fizicki dobri ali nisu zasluzili da prodju pogotovo posle poklonjenog penala u Rusiji... Partizan je napravio mnogo vise sansi, oni su bili bolji samo u 1 produzetku, tako da Partizan zasluzeno ide dalje.
9

951357

pre gotovo 3 godine

A sta cemo sa igrom Lazara Markovica i rusenjem njihovog igraca bez lopte od strane Vujacica? Mislim, kad vec pricas o penalima, kazi da im sudija sada nije dosudio dva cista. Mani tu pricu da ste osteceni, ako je neko ostecen oni su. Prihvati da ste prosli dalje na srecu i to je to...
B

Bolek

pre gotovo 3 godine

Jesmo, prošli smo na sreću. Drugačije protiv ovih nije ni moglo. A kako ste vi ispali od evropskog giganta Šerifa? Na nesreću ili na to što 180 minuta niste mogli da prdnete na terenu a kamoli da se sastavite za nekakav fudbal?
i

idemo

pre gotovo 3 godine

Gde ti je nestala ona “samouverenost” partizan bio bolji za klasu.