Trener Tirane baš poleteo: Cilj je grupna faza Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.08.20. | 12:44

Opilli ga poslednji uspesi...

Nekadašnji golman reprezentacije Nigerije i aktuelni trener Tirane, Zvezdinog rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona - Endubuisi Egbo, opijen je velikim uspesima koje je napravio poslednjih nedelja. Podsetimo, osvojivši titulu sa tim klubom Egbo je postao prvi afrički trener s peharom šampiona u nekoj evropskoj zemlji, a kada je eliminisao Dinamo iz Tbilisija mogao je da se podiči kako je prvi stručnjak s afričkog kontinenta što je upisao pobedu u Ligi šampiona. Bolje reći u kvalifikacijama za elitno takmičenje...

Posle svega što mu se dogodilo u poslednje vreme Egbo kao da pomalo poleteo, pa najavljuje u plasman u grupnu fazu LŠ:

Izabrane vesti

"Naš cilj jeste da se plasiramo u grupnu fazu Lige šampiona. Kada tamo dođemo onda ćemo postaviti novi cilj. Nijednom albanskom timo to nije uspelo, nadam se da ćemo mi biti prvi. Bilo bi to zaista veliko dostignuće za albanski fudbal", kazao je u kraćem razgoviru za ESPN Egbo.

On priželjkuje i novi titulu prvaka Albanije...

"Liga počinje tek 12. septembra, još igramo Ligu šampiona, na to smo koncentrisani... Ima vremena. Očekujemo još neka pojačanja iz Afrike. Teško to sada ide zbog pandemije koronavirusa. Da li ćemo opet biti šampioni? To samo Bog zna. Ali nadam se da možemo da ponovimo taj uspeh. Verujem u svoj tim", podvukao je Egbo.

Crvena zvezda gostuje Tirani u utorak.


tagovi

Endubuisi EgboLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara