TSC čuva najboljeg mladog golmana u Srbiji: Veljko Ilić do 2025!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.01.23. | 16:17

Topolčani zaključali momka koji je briljirao u poslednjih šest meseci

Isplate se u Bačkoj Topoli dobre partije u dresu Plavih. Nakon šefa stručnog štaba Lazetića i fudbalera Ifeta Đakovca i čuvar mreže Veljko Ilić je potpisao novi ugovor koji mu garantuje ostanak u TSC-u do leta 2025. godine, prethodni je isticao godinu dana ranije.

Ilić je ove sezone pružio fenomenalne partije u dresu TSC-a, sačuvao je mrežu na devet mečeva, uspeo da odbrani dva penala pa je svakako značajan i njegov doprinos za trenutno treće mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Bivši golman Crvene zvezde je stigao u Bačku Topoli u julu 2021. i proveo je godinu dana u omladinskom pogonu kluba. Umalo da ode na pozajmicu prošlog leta a onda se povredio Nikola Bursać, što je Ilić znao vrlo dobro da iskoristi. Mladi čuvar mreže je stigao i do dresa mlade reprezentacije Srbije, debitovao je u prijateljskom meču protiv Rusije.

Misle u TSC-u i na budućnost, Ilić je rođen 2003. godine i tek mu je 19 godina. Hvalio ga je i šef stručnog štaba Žarko Lazetić, koji smatra da je Veljko Ilić dobar zalog za budućnost tima. On je ne samo prvi izbor ispred pomenutog Bursaća, nego je potisnuo na klup u i mnogo iskusnije Nenada Filipovića i Nemanju Jorgića.


tagovi

TSC Bačka TopolaVeljko Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara