Ifet Đakovac (©TSC)
Ifet Đakovac (©TSC)

TSC produžio ugovor sa Ifetom Đakovcem

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.10.22. | 15:08

Ofanzivni vezista u Bačkoj Topoli do 2025. godine

Isplate se dobre partije u TSC-u. Vezista Ifet Đakovac produžio je danas ugovor sa Topolskim sportskim klubu na dodatnu godinu, pošto je za ovih sezonu i po očigledno zadovoljio prohteve svih u klubu. Novim ugovorom vezan je za klub sve do 2025. godine.

Đakovac je u Topolu stigao januara 2021. godine kao želja tadašnjeg trenera Mladena Krstajića. Prethodno je u Mozzart Bet Superligi nastupao za Zlatibor iz Čajetine, a njegov transfer je plaćen 55.000 evra.

Izabrane vesti

Brzo se ustalio u prvoj postavi Topolčana i do sada je na 61 utakmici zabeležio šest golova i sedam asistencija. Ove sezone zvanično četiri gola kraj njegovog imena, posebno se istakao u pobedama protiv ekipe Mladosti GAT i imenjaka iz Lučana, te u sudaru sa Radničkim 1923.

Đakovac je po prirodi ofanzivni vezista, ali mu nije strano da igra i kao centralni, pa i defanzivni vezni. Prošao je omladinsku školu Partizana nakon čega je igrao za Tutin, odakle prelazi u Zlatibor. Upravo su ga partije u dresu tima iz Čajetine preporučile tadašnjem treneru TSC-a koji je insistirao na njegovom dovođenju.



tagovi

Ifet ĐakovacTSC Bačka TopolaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara