Tužna slika sa Marakane... (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.19. | 20:32

Gde je podrška za šampione?

Za posetu i atmosferu u revanš susretu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve pohvalili smo navijače Crvene zvezde. Uzimajući u obzir atraktivnost rivala, celih 25.000 navijača, ako ne i koja hiljada više, predstavljali su lepu brojku, možda čak za podgrevanje nade da bi nabolje moglo da krene i kada je domaći šampionat u pitanju, međutim otrežnjenje je ekspresno stiglo. 

Pogledajte fotografiju iznad, ipak je to prava slika sa naših stadiona. Tužna slika. Valja skrenuti pažnju da se stadion tokom prvog dela još punio, da je ova slika nastala desetak minuta pre početka susreta, ali suštinske razlike svakako nije bilo. 

Izabrane vesti

Crvena zvezda je sezonu u Superligi otvorila večeras protiv Javora. Bivalo je nekih ranijih sezona da se bar na premijeri okupi pristojan broj ljudi, ovoga puta, da ne licitiramo, ali premalo. Baš premalo. Ispod svakog nivoa, čak i za kvalitet ovakve lige. Uostalom, šta reći kada čak ni severna tribina, tamo gde bi trebalo da budu one najvernije pristalice, nije bila ni do pola ispunjena...   


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara