Komentari na vest

U Napretku svesni da im za novi sastav treba strpljenje, ali poručuju: Da radimo u korak s imenom

F

FkpCascais

pre 10 meseci

Koja neprofesionalna prica... fini momci i gluposti...
A

Astoria

pre 10 meseci

Ako se ne varam, Napredak je jedini klub koji će igrati samo sa domaćim igračima. Svaka čast na tome, srpska su verzija Real Sosijedada. Voleo bih ipak da naši klubovi stavljaju akcenat na omladinsku školu fudbala, da se dovode u klub najtalentovanija deca. Ne znam kakva je situacija u Kruševcu po tom pitanju.
G

Gost2023726

pre 10 meseci

Nisam baš siguran da je akcenat na domaćim igračima već da se čuvaju pare.. Videli ste i sami da su svi igrači koji su imali iole veću platu (čitaj prvi tim) otišli i došli su nazovi fudbalerčići, koji kad se saberu nemaju jednu dobru sezonu. Napravljen je tim za prvu ligu tako da ako se nešto ne popravi grčevita borba za opstanak će biti..
?

???

pre 10 meseci

I sledece godine ce opet da im ode 20, dodje 15 igraca. Kao i 70% timova u ligi sto radi. Ugovori na godinu dana, igraci se menjaju kao na traci. Ovakvi timovi poput napredka, a to mislim na radnicki kragujeva, radnicki nis, novi pazar, spartak bi trebali svake godine da izbace bar po jednog talenta i na njemu dobro da zarade. Po tim gradovima i selima iz njihovog okruga ima dosta talentovane dece, samo sto ne znaju da rade sa njima cak i ako ih kojim slucajem i dovedu u svoju skolu
Ć

Ćutanje je zlo

pre 10 meseci

Nisu ti klubovi uspostavili amaterizam za sebe i krpljene non stop kraja s krajem, dok paralelno 2 kluba žive u svom posebnom Diznilendu i imaju pravo na državne milione i da glume biznis, profesionalizam, ambiciju, pojačanja... Klubovi su krivi jer se ne bune zbog toga što postoji njihov bedni svet, i taj drugi svet miliona, i oni se bez pobune takmiče u ligi s ta 2 Diznilend kluba.
N

NoviSad021

pre 10 meseci

Zbiljicu ako mislis Bataka da.menjas,dovedi ovog Perisica
E

ElMaestroKGKG

pre 10 meseci

Perisica da dovede? Pa druze on je sa Surdulicom hteo da ispadne iz lige, da ga nisu oterali ispali bi
S

Sport15

pre 10 meseci

Kako misliš hteo da ispadne? Niko neće da ispadne, Surdulica uopšte nije loše igrala pod njegovim vodjstvom…