U prvom poluvremenu Vučica, u drugom malo jagnje: Roma sa dva lica protiv Sasuola, Mhitarjan pogodio na debiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.09.19. | 19:50

Rimljani odigrali najbolje poluvreme od početka sezone, ali su potom doživeli već viđeni pad u igri - 4:2

Posle prvih 45 minuta utakmice između Rome i Sasuola navijači Vučice su mogli da uzviknu: Ovo je Roma koju želimo da gledamo! Vučica koja "proždire" rivala igra brz i dopadljiv fudbal, postiže golove. Rimljani gazili Sasuolo na Olimpiku i na poluvremenu vodili sa 4:0,  ali su onda doživeli veliki pad, primili dva gola i pokvarili sjajan utisak iz prvog dela igre - 4:2.

Paulo Fonseka je reprezentativnu pauzu očigledno iskoristio da zategne redove svog tima, u čemu je delimično uspeo. Vučica je silovito napadala, ali je umela i da suzi prostor ispred svog gola, što nije činila u prva dva kola, kada je promaja ozbiljno duvala pred golom Pau Lopeza. Ovoga puta to nije slučaj u prvom poluvremenu, jer su prostor između između poslednjih linija odlično pokrili Kristante i Veretu, ali su na kraju i oni popustili kao i ostatak tima.

Izabrane vesti

Odlično prvo poluvreme  odigrao je Lorenco Pelegini, koji je imao "het-trik" asistencija. Namestio je gol Kristanteu, prvenac Mhitarjana, kao i prvi pogodak Džastina Klajverta u ovoj sezoni. Drugi pogodak u fanstatičnom prvom poluvremenu domaćina bio je rezultat sjajnog tandema Kolarov - Džeko. Kapiten Orlova je centrirao, a kapiten Zmajeva bio na pravom mestu. Kolarov je takođe bio izuzetno raspoložen, konstantno je probijao po levom boku i slao upotrebljive lopte, posle kojih je Džeko još koji put mogao da zatrese mrežu rivala. Vučica je bukvalno u fenomenalnom prvom poluvremenu mogla da vodi sa šest-sedam golova prednosti. Ali se onda sve promenilo.

Gosti iz Ređo Emilije su u nastavak meča ušli rešeni da drastično poprave utisak i u tome su uspeli. Sve je počelo evrogolom Domenika Berardija u 53. minutu iz slobodnog udarca. Vučica je potom mogla da razreši svaku dilemu, kada se u novoj odličnoj prilici našao Klajver, ali nije uspeo, pa je usledila nova kazna. Ponovo je uprvom planu bio Domeniko Berardi, koji je dodavanje Dankana i lucidan potez Kaputa krunisao još jednim golom.

Imao je gostujuć tim još nekoliko dobrih pokušaja da dodatno kazni smušenost u igri domaćina, ali nije uspeo, pa su bodovi zasluženo ostali u Rimu. Vučica sada ulazi u paklen ritam, s obzirom da je očekuje meč sa Bašakšehirom u Ligi Evrope, a potom i prvensveni mečevi sa Bolonjom i Atalantom.

SERIJA A - 3. KOLO:

Subota

Fjorentina – Juventus  0:0

Napoli – Sampdorija  2:0 (1:0)
/Mertens 13, 67/

Inter - Udineze 1:0 (1:0)
/Sensi 44/

Nedelja
Đenova – Atalanta  1:2 (0:0)
/Krišito 89p - Murijel 64p, Zapata 95/

Parma - Kaljari  1:3 (0:2)
/Barila 58 - Ćepiteli 23, 39/

Breša - Bolonja 3:4 (3:1)
/Donaruma 10, 19, Kistana 42 - Bani 36, Palasio 56, Densvil 60, Orsolini 80/

SPAL - Lacio 2:1 (0:1)
/Petanja 63, Kurtić 90+2 - Imobile 17 penal/

Roma - Sasuolo 4:2 (4:0)
/Kristante 12, Džeko 20, Mhitarjan 22, Klajvert 33 - Berardi 53, 72/
20.45:  (5,20) Verona  (3,70)  Milan (1,70) 

Ponedeljak

20.45:  (1,50) Torino  (4,30)  Leće (6,50) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara