Komentari na vest

Ubljani pobedom počeli takmičenje u Mozzart Bet Prvoj ligi

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Komesar za integritet, spavaš li?
M

Marko675

pre preko 1 godinu

Video sam golove na YT-u. Smejurija. Ne morate baš toliko providno da nameštate. Nije da će vas neko kazniti ali barem uložite minimum napora, da ne bude toliko očigledno.
B

BD

pre preko 1 godinu

Dobro organizovan klub,sa manirima velikog kluba,koje predvodi super perspektivni trener OBRADOVIĆ MILOŠ.Srećno u nastavku i nadam se da ću Vas pogledati uživo poneki put.
A

Assistent

pre preko 1 godinu

Napred Jedinstvo...ljudi znate li od kada nije bilo jednistva u srpskom fudbalu😁😁
c

carapan

pre preko 1 godinu

realno taj golman je zalutao u ozbiljan fudbal ali dobru gurku.......

rty

pre preko 1 godinu

Ub na silu uguran u prvu ligu a Loznica ce dogodine na silu u SuperLigu.
L

Loza

pre preko 1 godinu

Ko želi da vidi kako se namešta meč, neka sačeka hajlajtse i neka pogleda dva poklonjena gola golmana Loznice Golovića. Za zatvor i izbacivanje iz fudbala. Još se smeje nakon kikseva i odma posle poslednjeg zvižduka beži u svlačionicu, dok su svi ostali otišli da pozdrave navijače. Taj ne sme više stati na gol u ligama iznad Zona.
G

Gost31

pre preko 1 godinu

Trećeligaš koji po političkom dekretu prelazi u drugu ligu počinje da hara i da razbija protivnike. Kakvo iznenadjenje! Koja je kvota da Ub ulazi u prvu ligu? 1,02?
L

Loza

pre preko 1 godinu

Pobedili su zahvaljujući poklonima golmana Loznice kakve u životu nisam video. Mada da nije bilo toga, posao bi odradio sudija. Suđenje domaćinsko, ali za goste. Loznica šest žutih, Ub nijedan, a utakmica uopšte nije bila oštra. Da ne pričam kakve je prekršaje svirao za ove, a šta sve nije za Loznicu... Darko Glišić i SNS će rešiti bez problema ulaz Jedinstvu, mada moram da kažem da ni mi iz Loznice ne zaostajemo po tome, zato mi se i gade svi.

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Која глупост, нас Убљанр не занима улазак у СЛ Србије ... а ви завидни можете само да нам се ...