Uefina proba zaplašila zvezdaše: PSŽ, Real i Njukasl

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.08.23. | 13:55

Ne bi valjalo da se i obistini

Spektakl je to koji gleda cela planeta. Liga šampiona je prosto dimenzija za sebe. Verovatno najunosnije takmičenje na svetu. A žreb za grupnu fazu podiže temperaturu skoro koliko i same utakmice.

Zato u Nionu ništa ne prepuštaju slučaju. Kada dođe do grupe – Liga šampiona se odvaja od prve i druge pratilje, Lige Evrope i Lige konferencije. Liga šampiona se seli u Monako, gde sve mora da bude cakum-pakum. Tradicija je tako već zaživela, uoči žreba Uefa organizuje i probno izvlačenje, iza zatvorenih vrata, da niko ništa ne vidi i da ne krenu da se razvijaju teorije zavera.

Izabrane vesti

Pa ipak, u današnje vreme ništa ne može da se sakrije, pa tako ni rezultati te probe, a prema informacijama koje su došle do našeg portala i bolje je što se probno žrebanje nije prenosilo. Navijačima Crvene zvezde bi se pritisak podigao bez obzira na to što znaju da je sve to „fejk“, obična proba.

Pa opet... Uz Crvenu zvezdu imena Pari Sen Žermena iz prvog, Real Madrida iz drugog i Njukasla iz četvrtog šešira. To je bio epilog. I samo možemo da se nadamo da se ovakav ishod ne preslika i onda kad se bude važilo. Jer od ovoga ne može mnogo gore.

PSŽ em moćan, em je već bio u Beogradu i to kad je bio jači, pa se gubi doza spektakla. Real još i nekako, to je ipak vrhunac fudbala, ma kakva da je forma Kraljevskog kluba. Ali Njukasl iz četvrtog šešira?

Zavrti te kuglice opet.



tagovi

FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara