Ukrajinski majstor ipak izgurao transfer u Seriju A

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.19. | 22:50

Sampdorija na pragu sjajnog pojačanja

Kako javljaju italijanski mediji, Sampdorija je na pragu velikog pojačanja.

Član kluba iz Đenove će u narednim danima postati Ruslan Malinovski. Ovdašnji ljubitelji fudbala ga se sećaju iz nedvane utakmice Ukrajine i Srbije kada je maestralno dirigovao igrom ukrajinskog tima. A prošle sezone su u njegovim igrama uživali ljubitelji fudbala u Belgiji. Malinovski je bio dirgent šampionskog tima Genka i jedan od najzaslužnijih za titulu. U ligaškom delu je imao po devet golova i asistencija na 28 mečeva, a potom u plej-ofu po četiri gola i asistencije na devet odlučujućih mečeva.

Izabrane vesti

Prošlog leta ga je želela Roma, ali je tada izabrao da ostane u Genku i napravio pravi izbor. Klub mu je tada obećao da mu neće stajati ovog leta na putu ako dođe dobro ponuda. Međutim, pre nekoliko dana je Malinovski javno kritikovao Genk što je prekršio obećanje i koči mu transfer. Izgleda da je žalba urodila plodom.

Genke je danas prihvatio ponudu Sampdorije tešku 12.000.000 evra. To je tri puta više od onoga što su Belgijanci uložili kada su pre nekoliko godina doveli Ukrajinca iz Šahjtora.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara