Slobodan Urošević (FK Partizan)
Slobodan Urošević (FK Partizan)

Urošević o najvećoj snazi Letonaca: Lemajić baš dobar

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.08.20. | 13:12

“Na pravom smo putu“, uverava levi bek Partizana

Za većinu poklonika fudbala u Srbiji RFS zvuči kao skraćenica za neku kompaniju telekomunikacionih usluga, strastveni ljubitelji znaju da je reč o jednom od najboljih timova Letonije, a Slobodan Urošević je locirao njegovu najveću snagu.

Špica Darka Lemajića, nekadašnjeg saigrača iz Napretka, locirao je kao glavnu pretnju odbrani Partizana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Igrali smo zajedno u Kruševcu, baš je dobar napadač, kvalitetan prilikom kontrole lopte, jak u skoku. Sve najbolje o njemu mogu da kažem“, hvali levi bek crno-belih momka iz Inđije i dodaje da će sa stručnim štabom analizirati i ostale kvalitete prvog rivala na međunarodnoj sceni

Jasno je da će se za rezultat pitati Partizan. Kvalitetniji je timski i individualnu, bolje pozicioniran na UEFA listi, igra kod kuće, ali kako je često u bliskoj prošlosti znao da se oklizne neophodna je i velika doza opreza.

Uverili smo se da imamo problem svaki put kad ne uđemo u meč maksimalno motivisano i konentrisano. Dosta puta smo rekli da smo naučili na greškama. Ispalo je da nismo. Mada, sad mi se čini da smo na pravom putu“.

Dva detalja podižu mobilnost u Humskoj na visoku tačku. Igra se samo jedan meč i to bez publike.

Navikli smo na pritisak. Neminovan je kad si u velikom klubu. Pred nama je cilj koji ćemo pokušati da dostignemo, iako ne možemo da računamo na pomoć navijača. Ne prvi put. Navikli smo se“, uz osmeh će Slobodan Urošević.



tagovi

RFSSlobodan Urošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara