Erling Haland (©Reuters)
Erling Haland (©Reuters)

Uzalud svima trud, Haland želi u Real Madrid

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 09:20

A, za to navija i Mino Rajola

Uzalud vam trud svirači, mogli bi mirne duše da zapevaju na Santjago Bernabeu stadionu, pošto su na dobrom putu da ostvare sebi jednu veliku želju.

Biće Erling Haland velika, verovatno najveća zvezda letnjeg prelaznog roka, pošto deluje da su sve manje šanse da Lionel Mesi ode iz Barselone. Mladi Norvežanin je zaludeo Evropu, gotovo da nema velikog kluba koji ne pravi računicu kako da ga dovede u svoje carstvo.

Izabrane vesti

Real, Barselona, Čelsi, Mančester siti, pa sad i Liverpul, Mančester junajted odavno su istakli kandidaturu i spremaju novac za tu akciju. Ali, ako je suditi po informacijama koje danas donosi španska Marka, onda je svima taj trud uzaludan, osim – Realu.

Kako tvrdi taj list, golgeter Dortmunda je poslao jasan signal Madriđanima da želi karijeru da nastavi kod njih. A, što je jednako bitno, isto to želi i Mino Rajola! Znamo da kada ovaj čuveni agent nešto naumi, da to gotovo stoprocentno i ostvari. A, sada je namerio da svoju zlatnu koku dovede u najveći klub na svetu.

............................................................

* Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače. Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš. Saznaj više OVDE.

.......................................................

Poslednji deo pazle koji mora da se uklopi je zeleno svetlo Dortmunda za transfer. Nemci su letos govorili da im je plan da Norvežanina prodaju tek u junu 2022. godine, ali niko, pa ni oni, nije očekivao da će Haland tako eksplodirati, da ne prestaje da sipa golove na sto načina. I zato teško da će na Vestfalenu uspeti da se ovog leta odbrane od ponuda koje će im stići na sto.

Pitanje je da li postoje uopšte limiti kod norveškog vunderkinda, koji lestvicu igara maltene iz meseca u mesec podiže sve više. Ove sezone 30 utakmica i 31 gol. Prošlu je završio sa 44 pogotka na 40 mečeva. Istinska mašina, koja će u još jačem klubu od Dortmunda, čini se, samo biti još ubojitija.


tagovi

Erling HalandBorusija DortmundReal Madrid

Obaveštavaj me

Dortmund
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara