Komentari na vest

Vajnaldum se odrekao miliona, stiže u Večni grad: Roma plaća pola plate, PSŽ-u za otkup sleduje 8.000.000

G

Gäste

pre preko 1 godinu

Odavno nisam video da neki klub napakuje ovoliko dobrih igraca...voleli ga ili ne ,ali zbog Murinja su dosli.Da nije on u Romi ne verujem da bi i jedan od njih dosao.
D

Dusseldorf024

pre preko 1 godinu

Još Beloti i Roma biće u top 3.
J

Juventino10

pre preko 1 godinu

Sta top 3?! Idemo po scudetto!!!
S

SS Lazio

pre preko 1 godinu

Mislim da su komsije odlicno prosli. Prosle sezone su potrosili 127 miliona evra za sedam igraca i od njih dvojica ili trojica su u startnoj postavi. Istovremeno su prodali 25 miliona!!! Ove godine su u plusu (odnos prodato-kupljeno), medjutim kupuju slobodne i veoma kvalitetne igrace sa ogromnim platama. Ovako, Murinjo 6-7 miliona godisnje, Dibala veoma lako dobacuje 6 a mozda i 7 miliona evra. Vijnalndum 4,5-5 miliona evra. Matic 3.6, prica se Beloti 3.2. Ove brojke nisu potpune jer treba dodati razne provizije za agente, zatim bonuse za potpis itd. Kada tome dodamo i plate ostalih igraca: Pelegrinija 3.7, Abrahama 3, Spinacole 3, El-Sharavija 3, Zaniola 2.5. Zatim tu su i Karsdorp, Mancini i Rui Patricio oko 2 miliona evra, videcemo da je finansijska situacija dosta losa. Roma je treci tim Italije po visini plata u Italiji, iza Juventusa i Intera cak ispred Milana. Svoje igrace placaju jedno 20% vise od Napolija i Lacija. Mislim da u Romi idu na sve ili nista, tj, vracamo se u LS ili sledece godine rasprodaja. Jer, najpre Murinjo nece ostati u timu koji igra Ligu Evrope jos jedne godine. A i Romi se ne isplacuje da placa toliko trenera za Ligu Evrope. A mogu se plasirati u LS samo ako budu medju cetri prva mesta u italijanskom prvenstvu ili ako osvoje Ligu Evrope. Slozicete se to je dosta tesko. Mislim da su prva dva mesta "rezervisana" za Inter i Juventus. Za ostala dva ravnoprasvno ce se boriti Milano, Lacio, Roma, Napoli i Atalanta. Postoji jedan problem kod njih: veoma kratka klupa kvalitetnih igraca. Ok, imaju veoma jaku prvu postavu, ali gledajuci njihov raspored, polovina septembra, ceo oktobar i sve do sredine novembra (kada se Serie A prekida zbog Svetskg Sampionata),imaju super teski raspored, ukljucujuci Ligu Evrope, i tek tada ce se stvarno videti koje su im stvarne ambicije.
a

akksjs

pre preko 1 godinu

Odgovor zlonameran ali u suštini tačan
F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

Komentar je na mjestu ali uzmimo malo da izanaliziramo tu stavku oko plata.... Prvo prosle sezone je stadion bio gotovo svaki mec rasprodat a to su znatna sredstva od ulaznica, drugo Dybala je za dan prodao 60 milki dresova, neka Romi ide 10% to je znaci njegova godisnja plata od 6 milki, trece ne mogu se ocekivati rezultati sa prosjecnim igracima, i vise niko nece da igra za male pare, i zbog toga je vecina fudbalera nazalost preplacena, cetvrto i Abraham, Smoling, Wijnaldum su igrali u englesku dje su plate najvece i logicno je da nece u Italiju da igraju za klikere, a Dybala je bio u Juve koji ubjedljivo najvise placa.... Tako da kad se sve sumira ne mogu se ocekivati rezultati sa prosjecnim igracima i mora se ulagati da bi se vratilo,nadam se samo da ce se doci u situaciju da se zaista izgradi i stadion i tek onda ce se obrcati dobra sredstva jer je proracun da Roma ima svoj stadion 50 milki bi godisnje od njega prihodovala....
I

Italian job

pre preko 1 godinu

Vrhunski odrađen prelazni rok. Kvalitetni igrači za siću para. Tome dodajte i Belotija koji stiže isto kao slobodan agent. Tim pojačan, a kada punija. Vrhunski posao!
C

Cole3

pre preko 1 godinu

Patrik klajvert

FORZA ROMA!!!

pre preko 1 godinu

GRANDE ROMA!!!! DAJEE ROMA!!!
z

zlajasd

pre preko 1 godinu

Malo ce teze Patrick Klajvert u Fulam, pre ce njegov sin, ali sta ja znam...
G

Gost930

pre preko 1 godinu

Grande ROMA!!! Zgazicemo ih svee!!!
j

jole91

pre preko 1 godinu

Nikad se Roma ne moze boriti za titulu!
Ч

Четник

pre preko 1 godinu

Једва чекам да чујем Мурињове изговоре ове сезоне кад не буде урадио ништа са Ромом.
Ž

Živeo

pre preko 1 godinu

Prošle sezone je dobio preko €100 miliona za nove igrače, pa je kukao kako nije dobio potrebna pojačanja. Zašto bi ove sezone išta bilo drugačije? Kad kola krenu nizbrdo svi su krivi sem "posebnog".
K

KIMI 85

pre preko 1 godinu

A ti Maldini cekaj onog razmazenog Sanceza, mogao si dobiti top igraca, a ne bi potrosio sem za platu..
G

Gostzum

pre preko 1 godinu

Pametan potez,a 1.000.000.€,njemu ne znači ništa
F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

Fantastican igrac, sampion! Sa njegovim dolaskom dobijamo ono sto nismo godinama imali. Jako dobar prelazni rok sa minimalno ulaganja, sklopile su se neke kockice jos samo da se ekipa lijepo sklopi i da pocne da funkcionise i mislim da su nam prva 4 mjesta zagarantovana.... FORZA ROMA!
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Vi dobijate? Sta si ti u romi? Jel si prosao nekad pored olimpika? Mora da si skaut za balkan xD
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Sa ovom ekipom će Roma lagano u prvih četiri. Mislim da može i u borbu za titulu.
F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

@lik iz lake ja nisam nista u Romi, samo sam jedan veliki pasionirani navijac koji svake godine ide na minimum 4 tekme, a nadam se u buducnosti da cu biti u mogucnosti i jos vise da pojacam svoje odlaske... Inace sam i Crne Gore.... Sportski pozdrav 😊