©Reuters
©Reuters

Valjadolid, Almerija, Gent... I Železničar: Vezista bogate biografije pojačao Pančevce

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.02.24. | 23:35

Reprezentativac Gambije oštri konkurenciju u veznom redu novajlije u Mozzart Bet Superligi

Sa Kupa afričkih nacija u Pančevo. Tako je ove zime izgledao put Sulejmana Marea, reprezentativca Gambije koji će u narednom periodu nositi dres Železničara.

Centralni vezni fudbaler, koji je od letos bez kluba, dogovorio je saradnju sa novajlijom u superligaškom karavanu, saznaje Mozzart Sport, te će novu stranicu u bogatoj biografiji ispisati u Srbiji.

Izabrane vesti

Mare, je fudbalski put u Evropi počeo da gradi u drugom timu Granade iz koje je prešao u Votford, međutim u redovima engleskog kluba nije se izborio za minutažu već je kao pozajmljeni igrač nosio dresove Valjadolida, Almerije i Epena koji je leta 2019. godine otkupio njegov ugovor za 700.000 evra. Samo polusezonu kasnije vezni fudbaler je prešao u Gent čiji je član bio tri i po godine, a sa kojim se rastao pred početak aktuelne sezone.

Po odlasku iz Belgije član reprezentacije Gambije na nedavnom Kupu afričkih nacija je bio bez kluba, našao se na korak od Izraela, međutim ratno stanje je bilo razlog da dogovor propadne, a posle višemesečne pauze Mare je posredstvom agenta Vladimira Negojevića stigao u Pančevo.

Pre defanzivnog veziste Železničar su ove zime pojačali napadač Ivan Ignjatjev iz Sočija, kao i Aleksandar Kahvić prosleđen na pozajmicu iz Crvene zvezde.



tagovi

Železničar Pančevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara