Van La Para pogodio posle godinu i po dana! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.04.21. | 20:48

I doneo svom timu prvu pobedu posle pet uzastopnih utakmica bez trijumfa

Ostaće Radživ van La Para upamćen kao jedan od retkih, ali i najvećih i svakako najskupljih promašaja aktuelnog sportskog sektora Crvene zvezde. Nije Holanđanin opravdao ni delić od uloženih 1.200.000 evra, pa je nakon samo jedne sezone od srpskog šampiona dobio "čiste papire".

Dugo je tražio angažman, početkom aktuelne sezone potpisao je za španskog drugoligaša Logronjes, ali je i tamo potrajao svega četiri utakmice, da bi zimus potpisao za poslednjeplasirani tim Cvajte, Vircburger Kikers. Tamo pak druga priča. Upisao je već šest nastupa, doduše samo jedan od starta. Na današnjem meču sa Hanoverom, u zaostalom meču 25. runde, ponovo je bio rezerva, ali je još jednom dobio priliku u nastavku. Ušao je u igru u 79. minutu i samo dva minuta kasnije postigao gol. Ispostaviće se pobedonosni, pošto je njegovim pogotkom Vircburger slavio sa 2:1.

Izabrane vesti

Ujedno, svoj prvi posle godinu i po dana. Poslednji put Van La Para je bio precizan sredinom oktobra 2019. godine u prvom kolu Kupa Srbije protiv Trepče, u pobedi Crvene zvezde od 8:0. Od tada je usledio golgeterski post, prekinut tek ove večeri na gostovanju Hanoveru. Doduše, odigrao je od tada svega deset utakmica.

Što se Virburgera tiče, bio mu je ovo prvi trijumf posle pet vezanih utakmica bez istog, ali mu neće previše značiti, s obzirom na to da je zakucan za dno sa svega 19 bodova, sedam daleko od opasne zone.


tagovi

CvajtaRadživ van la ParaVircburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara