Komentari na vest

Van La Para: Zvezda mi još duguje, slučaj je pred FIFA

x

xx

pre oko 3 godine

Meni samo nije jasno gde su zaradjene pare ako se svima duguje...i odgovara li ko iz upravee za promasaje od igraca...Terzine teorije od da ne dugujemo ni dinar do one da dugujemo 30 miliona ..Gde su pare od ovih par sezona? ili svi u porodici moraju da imaju po koji stan i dzip...
Г

Гост

pre oko 3 godine

Био си туга и у тој нејакој лиги,али ниси ти крив него они који су те довели . Колико су промашаја направили ово треба да плате из својих џепова.
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Bravo za ovog fudbalera, odlicne igrace dovodite
f

fkv

pre oko 3 godine

Stub srbstva, na celu sa ekonomskim tigrom tvorzanom, duguje nekom? 'Ajde....
3

31 titula

pre oko 3 godine

Znas kako je "FKV" nemaku svi Jojica pa da daje za plate ovde neko mora i da malo daceka jer em poima nema em ne moze da nadje klub gde bi neko trpeo njegovo neznanje.
N

Nekac035

pre oko 3 godine

Zasto u ugovoru ne stoji ako igrac nista ne pokaze moze biti otpusten bez isplate ugovora do kraja
R

Ros

pre oko 3 godine

Zato sto je on kao i svaki drugi zaposleni covek zato sto i za njega vazi zakon o radu. Ti kad se zaposlis negde i ne zadovoljis poslodavca, on moze da ti da,otkaz, ali imas pravo i na otpremninu. Samo sto je njegova otprnina,mnogo veca, shodno poslu kojim se bavi.
С

ССССС

pre oko 3 godine

Колико година имаш Некац? Ако имаш око 14 разумем те, ако немаш у великом си проблему.
Н

НС

pre oko 3 godine

"ROS"@ Како имају у уговорима бонус за голове, асистенције, пласман у ЛШ, ЛЕ тако се може и ставити -бонус или ти мања плата (све би требало да се може регулисати уговором)!
R

Ros

pre oko 3 godine

@HC Moze sve da se regulise ugovorom, ali ako jedna strana jednostrano raskine ugovor, tj. nekome da otkaz, pre isteka ugovora, placa penale. To je tako i tako ce biti u svakoj zemlji i u svakom ugovoru.
P

Poppa

pre oko 3 godine

Najveći promašaj u istoriji FK, ali dešava se. Taj čovek nije pokazao apsolutno ništa.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Kad liga nije jaka što bar u njoj nisi igrao da to na nešto liči.
a

aleksa101

pre oko 3 godine

Čovek je nažalost u pravu..Dug je dug..Kad poredimo našeg Boćka legendu i ovog strasno..
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Zvezda je tebi i previse dala sinko moj...ti si jedna velika fudbalska prevara na koju su ovi nasi opasno nasjeli i bacili preko 2,5 miliona!!!
p

podesen

pre oko 3 godine

Nisu bacili nego se potalili samo tako.
D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Pod hitno da se isplati ovaj , neznam kako i da ga nazovem , sramota je da nas takav jedan proziva.
B

Bananas

pre oko 3 godine

Barkos je za ovog Ronaldo Nazario lično
Z

Zn

pre oko 3 godine

Kako si igrao, dugujes ti nama
Z

Zapara

pre oko 3 godine

Liga nije jaka... Prijatelju za tebe je igrac iz Macve Anri licno... Ostale da ne pominjem
B

Bizon

pre oko 3 godine

Liga je namestena, to i vrapci znaju.
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

@Bizon I Liga Evrope je nameštena ali umereno, samo toliko da Zvezda stigne do 1/16.
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Kakve ima veze sto je bio najgori igrač ikada doveden? Pljujete momka a ne Pljujete onog ko ga je doveo i pokrao velike pare, da kažem pokrao jer evo čovek lepo kaze da nije dobio sem jedne plate! A ako mislite da ostali igrači primaju plate redovno grdno se varate. Nekim domaćim igračima se duguje više od 6 meseci. Teško će stanković da se zadrži tu među lopovima, a i njegovi talijani isto. Računaju na ligu šampiona da ih izvuče, ako ne uđemo piši propalo. Mogli smo da funkcionišemo kao normalan klub od para zaradjenih od lige šampiona, al ne možemo kad su tu lopovi. Pogledajte slaviju kako kidaju kako igraju a plate im ni blizu nasim igračama.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Neeeeee sad si ih otkrio . Prijatelji gde su pare od LS , države , gazproma itd ?????
l

lalaland

pre oko 3 godine

Jedan od najgorih stranaca koji su ikada igrali u Zvezdi, to sto nema mesta za njega ni u poslednjeplasiranom timu druge nemacke lige dovoljno govori. Sto se tice plate tjst dugova, to je velika mrlja za Crvenu Zvezdu, i pokazuje da iza ovih evropskih uspeha nesto smrdi u klubu. Iako nije ispunio ocekivanja ima puno pravo na svoja potrazivanja, ko je kriv nesposobnoj upravi sto su s njim potpisali takav ugovor. Ugovor se mora postovati.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Ovaj Van La Prevara ni kriv ni dužan igrao je u evropskom i svetskom šampionu. Kako si i koliko si igrao, trebaš da vratiš pare koje si dobio. Ne ponovio se nikada više takav prelazni rok. Brdo preskupih promašaja.
K

Koma

pre oko 3 godine

Eto vam vas Miloje .Sad jos da nas tuzi i Kanjas,Garsia,Causic,Zander,Stojiljkovic,Tomane,Veljko Simic,Vukanovic,Kafu...od svih stranaca sto je trazio,jedino je Bena pogodio,neverovatno
K

KIZA DUSANOVAC

pre oko 3 godine

Miloje je dobar trener.Samo ne mozes ocekivati da on dovede kvalitetnog stranog igraca na svoje ime kao Deki.Sanoga(samo 9 meseci pre dolaska uu Zvezduu ga trazila Roma),Falko najbolji igrac kapiten Lecea,Falcineli citav zivot Seria A i B,Bakayoko dete Intera
@

@Koma

pre oko 3 godine

Taj covek je i sa tim igracima igrao 2 LS, covek je spasao klub i vratio ga tamo gde pripada a gde nije bio dugo godina. Miloje je ljudina i trenercina i trebamo vecno da mu budemo zahvalni, smesna su ta vasa osporavanja !
K

Kanga!

pre oko 3 godine

Kažeš osporavamo Milojevića? Ne, nego kažemo da nije Mrkela krivac za gore navedene igrače već su dovedeni na insistiranje Milojevića. A pogodio je samo sa Benom. Tj Ben je faktički takav igrač da opravdava svaku euro uložen u njega i to nebitno jel utakmica u evropi ili sa Mačvom u linglong. Čak ni tu Milojević nije napravio Bena kao igrača već je Ben BigBen. .
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Treba da ispadnes sad "covek" i veliki "gest" da napravis i oprostis sve.. Sprdam se , ako si trazio nesto oni prihvatili i potpisali tvoje je. Nista nisi pokazao , nisi ih ni zasluzio , ali dogovor je dogovor. Ko zna sta ste se jos vi tu izdogovarali i ko kome dodje...
n

neshha

pre oko 3 godine

Kada se potpisuje "dogovor" tj. ugovor o radu,on sadrzi obostrane obaveze.Jeste klub duzan njemu da plati,ali samo ako ispunjava svoje obaveze.A ovaj je sve radio osim toga.Verovatno imas drzavni posao.Inace probaj u bilo kojoj privatnoj firmi ovako da "obavljas" posao,pa ces da vidis sta se desava sa neradnicima i koliko ih to kosta.Za svaku gresku sleduje kazna pa ti vidi kako ces da se ponasas.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@ nesha.. njihova obaveza je da budu na treninzima svakodnevno i sam kaze da je ispunjavao svoje obaveze i kako je trenirao , ocigledno nesto debelo nije bilo u redu kad mu nisu dali da vise ucestvuje u radu sa ekipom. Ne verujem ni njemu ni nasima sta pricaju. Tu su neke mutne kombinacije. Dolazio je na treninge i nema price , njegov je kes , da nije ispunjavao svoje obaveze imali su pravo da raskinu ugovor. Nije prvi kome se ovako nesto desilo , klub hoce da ih otera ali oni im ne daju priliku za to jer dolaze na treninge i ostale obaveze redovno. Ozil, Bejl itd.. I druze , trenutno sam nezaposlen , od pocetka pandemije. Ceo zivot radim po privatnim firmama i to jako dobro. Druga stvar ne znas nista o meni , a uvredio si me time da sam neradnik i tom kvalifikacijom "verovatno radis u drzavnoj firmi" da ne nabrajam sad sta si sve tu , pun predrasuda , mislio. Nisam nikog vredjao i u pravu sam 100%. Imam drugare koji rade u drzavnim firmama posteno kao da su njihove , a od njih nisu dobili ni bolovanje za povredu na radu. Mislim da mi dodjes jedno "Izvini". Sve najbolje.
P

PJER

pre oko 3 godine

Ali brat koji kaze takmicenje nije tesko, pa ti burazeru sto nisi dao neki go u toj ligi??
G

Gost2

pre oko 3 godine

Nek mu isplati veliki mag transvera kom Monci I Marato nisu vodu da nose osim prvog slova M u prezimenu sto im je zajednicko..
F

Francuski buldog

pre oko 3 godine

Nek ti Mrkela plati

DaDaDa

pre oko 3 godine

Kakva tabla decko,on jos nama treba da plati sto je igrao LS jer je nece vise nikad igrati.
b

babakar

pre oko 3 godine

Van bez Para
n

neshha

pre oko 3 godine

Kakav odnos si imao prema obavezama,dobro je da Zvezda nije tuzila tebe!
B

Buraz

pre oko 3 godine

Ti nama trebas da platis sto si igrao uopste LS ikada u zivotu, jer drugu priliku neces imati nikada :D PS. Zahvali se Mrkeli za to
K

Koan

pre oko 3 godine

Da se zahvali Milojeviću, sve su to njegovi izbori. Mnogo ih je. Čaušić, Ebisilio, Kanjas, Žander, Stojiljković...
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Pazi se ti La Para ima dosta Srba u Nemackoj ,mozda te neko nadje uvece posle treninga da ti objasni sta je Zvezda posto sam jos nisi shvatio
N

Nick.cdn

pre oko 3 godine

Ne prljaj Novakovo ime sa ovakvim glupim komentarom.
n

nebo

pre oko 3 godine

Ma gde Zvezda duguje,nemoguce
G

Gosthahahahaga

pre oko 3 godine

Tako je brate! Uzmi im sve! To su tvoje pare!
v

v1ad

pre oko 3 godine

Pa ako su potpisali takav ugovor sa njim i nisu ispostovali, da treba da dobije svoje pare. Na stranu kako je igrao ili koliko je igrao. Ja sam licno misljenja da je on promasaj sto je uopste doveden ali kad platis igraca toliko para koliko je Zvezda njega platila onda ti je bolje da probas i poslednju paru da izvuces tako sto ga igras sto vise a ne guras Vukanovica uporno kao Milojevic. Inace, potpisujem da je i takav VLP 5x bolji od Vukanovica.
3

31 titula

pre oko 3 godine

Da li tebi gostehahahga smeta izjava daZvezda lako osvaja prvenstva zbog kvaliteta ili ti smetasto mu kasni plata?