Komentari na vest

Varnice na kraju u Ivanjici: Penali koštali Javor bodova, Gigić promašio, Đakovac siguran sa bele tačke

G

Go

pre preko 1 godinu

Bili ste mj simpatični i ok sto ste uzeli bod protiv pfc, ali ono čitanje saopštenja što vam terza pisao.....pa sad gledajte u njega da vas spase ispadanja, eno njegovi tragovi godinama već u srpskoj, danas igraju derbi sa zemunom.....tamo je poslao ofk a vi čitajte njegove bljuvotine..
G

Golijat

pre preko 1 godinu

Tako to izgleda kad se igra po seoskim livadama ali su nam zato OFK-a i Zemun u beton ligi...
U

Ukratko

pre preko 1 godinu

Konačno prave scene sa seoskog fudbala čiji predstavnici ovih varošica i jesu, nisu oni krivi što igraju najviši rang - naopaka je država, pa je i to normalno jer normalnost ovde nije normalna.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Kojim pravom ti nazivas nekoga seljako i fudbal izvan nakaradnog Beograda, cast pojedincima, ali vecina se naselila upravo iz ovih malih gradica i sad mrzi sve ono odakle poticu. To su isti oni sto su asvaltirali kompletan novi Beograd da bi zaboravili odakle su dosli. E taj sljam samo moze ovako da pise, zasigurno neko iz stare beogratske porodice ne bi ovako nesto napisao. Ovo sto se sada desava Javoru samo pokazuje koliko daleko ide masta komunisticke strukture u nasem savezu. Jer sad se mora kazniti taj mali klub jer se usudio da pobedi komunistickog velikana.
T

Topolya

pre preko 1 godinu

Veljko Ilic, Luka Ilic, Nemanja Stojić, Ifet Djakovac… do evrope na leto!
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Sledece kolo se nadam da ce TSC dobiti Partizan jer su kvalitetniji. Nadam se da Lazetic nece pustati Partizan bas kao sto ih nije pustio na JNA
G

Gostic

pre preko 1 godinu

Pa nije lud da ne igra grupu konf. zbog partizana
F

Faustino Asprilja

pre preko 1 godinu

Da sigurno je Tsc kvalitetniji od tima koji je tukao Keln dva puta. Ako ne pobede to je sigurno pljačka...
@

@faustino

pre preko 1 godinu

Tog Kelna svi buše u zadnje vreme,oni od Majnca prime petardu.
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Javor se ispromasivao u prvom poluvremenu. Golman TSC-a Ilic "skinuo" nekoliko zicera. Ivanjicani imaju za cim da zale. TSC standardno dobar.