(© Star sport)
(© Star sport)

Vazura o odlaganju derbija: Fudbal sad nije tema, bitnije su druge stvari

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.09.23. | 12:33

U Humskoj čekaju novi termin

Umesto graje – tišina. Trebalo je da se igra fudbal, ali će zastave biti tokom srede spuštene na pola koplja, jer je u Srbiji proglašen Dan žalosti, usled tragičnih događaja u manastiru Banjska na Kosovu i Metohiji.

Zato je 171. večiti derbi odložen, iako su se u Humskoj spremali i organizaciono sve doveli u red za susret sa Crvenom zvezdom. Ovako će morati da prekroje planove. Višom silom.

Izabrane vesti

Proglašen je Dan žalosti, a tokom komunikacije sa ljudima iz Zajednice Mozzart Bet Superlige i ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije nam je rečeno da će se celo kolo odložiti“, predočio je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana za TV Arena sport.

Zvanična potvrda očekuje se tokom dana, međutim, već je izvesno da će naredni duel u prvenstvu Parni valjak igrati tek u ponedeljak, u Kruševcu.

Spremali smo se za ovo, ali nažalost, tema nije fudbal, Sad su bitnije neke druge stvari. Utakmica će se odigrati u drugom terminu. Čekamo da nam se kaže kad. U svoje i u ime Partizana izražavam saučešće prodicama stradalih“, dodao je Vazura.



 


 



tagovi

171. Večiti derbiVečiti derbiMiloš VazuraFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara