Komentari na vest

Vazura o slučaju Matija Popović: Nećemo da trpimo ucene, otac je tražio 50 odsto od narednog transfera

X

X

pre 11 meseci

Najvise me kopka ovaj "izvestaj" Ivice Kralja...
d

ducus

pre 11 meseci

Vazura olicenje casti i postenja.Moralna vertikala i uzor buducim pokolenjima.Tako je niko nema pravo da zavlaci ruku u vas,ups partizanov dzep...
V

Vamos

pre 11 meseci

Odlazi!!!!
ž

župan ban

pre 11 meseci

Dok si ti u klubu, niko od integriteta neće ni na teren ni na tribine? Da li je Partizan klub u tvom vlasništvu? O čemu se ovde radi?
G

Gosr nedragi

pre 11 meseci

Jos kad bi se nasao neki naivni covek da ti poveruje u jednu izgovorenu rec. Taj neko bi morao biti ekstremno talentovana naivcina!
B

Bida

pre 11 meseci

A jovic tvoj igrac ima mesto u prvom timu more mars iz svetinje i jovica povedi
T

Tupoljev

pre 11 meseci

Ovo nisu vesti iz sporta - već iz crne hronike čim je Mladen Mijatović u kadru 😀
P

Prevarant

pre 11 meseci

Sve je ovo njihova igra da bi igrac otisao bez para koje bi pripale Partizanu. Ko je lud da ovako nastupi. Kako god okrenes, odgovornost je na klubu. Danas u Partizanu pola njih navija za drugi klub, pa i nije cudo sto nam se ovo desava. Klub propada i tone u sve vece dugove a oni se kao hvale sto su prodali super talenta za 500000e. Ko je ovde lud. Mi navijaci nismo sigurno
N

Nenad B.

pre 11 meseci

Da baš tako, verovatno je i otac Vanje Vlahovića ucenjivao pa ga pokloniše za tepsiju ribe.
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

neda vazuri procenat pa se strucnjak naljutio i nece 50 % nego nek ode za dz. Kad pogledas i sta je 50% ...ako ga prodaju za 10 miliona jedan dan pa klub bi dobio samo 5 miliona !! mrvica ...a kad pogledas 100 000 sebi u dzep , nije mala para .Bravo Vazura budi principijalan i istraj u svom zahtevu
D

Dno Bez Dna

pre 11 meseci

Cela ova uprava je oličenje raspalog sistema vrednosti u Srbiji. U svakoj normalnoj državi ovakvi likovi bi bili na margini druptva a ovde su neki direktori.
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

"necemo davati nikom procente dok sam ja u klubu " ...haha ajde da pitamo sve one menadzere koji dovedose Musu Ndzaja, Bebeka, Andradea, Traorea, itd,itd
s

samo jedan covek

pre 11 meseci

Upravo tako, normalan covek kad procita dnevne novosti u Srbiji dodje mu samo da sedne i da place, i da se nada da ce ovo jednom proci...
B

Bnm

pre 11 meseci

PORUKA OCU OVOG MALCA BEZITE ODMAH NA ZAPAD! A VAZURA POSTEN COVEK, ON I TAST RADE SVE PO ZAKONU.
t

tako je

pre 11 meseci

Tata vec ima klub za sina i on je bivsi igrac Partizana
L

Loptasti

pre 11 meseci

Sramota je sto jedna takva osoba kao g.Vazura ima takav polozaj kakav ima, a kamoli kredibilitet za bilo kakve izjave. Riba smrdi od glave, da postoji sistem ovakvi ljudi bi odavno bili smesteni u 4 betonska zida bez prozora, sa vratima od resetki.
D

Dachazvezda

pre 11 meseci

Kad to kaze TAKVA POSTENJACINA KAO TI.. Sve je jasno! Tvoji višegodišnji uspesi, principi i moral su DOKAZANI VIŠE PUTA!!!
8

8

pre 11 meseci

Pa bolje da uzne njegov otac odnosno on u suštini , nego kojekavi menadžeri lovci u mutnom . A ako je klubu malo 50 % jasno je koliko takvih " funkcionera " treba podmiriti na dečkovom talentu .
m

mile mesožder

pre 11 meseci

Je si ti lud? Pa kojoj klub pristaje na 50%. Neki ide slobodno
G

GOST 510

pre 11 meseci

Bolje 0 % nego 50 % a milioni su možda u pitanju a još kada igrači odalaze za oprost duga ili par stotina hiljada i 500 000 je veliko. Nego u tih preostalih 50 % mnogi moraju da se ugrade pa zato to boli.
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

"""Umesto da tih 50 posto prepusti tebi i menadzerima, on ih hoce za sebe i sina. Bezobrazluk. Terajte bre sve iz kluba ko vam ne da procenat, bas vas briga za klub i talente.""
s

sad sam

pre 11 meseci

Hteo to da napišem,njemu 50% i ocu 50% i koliko ono ostaje klubu!
a

abrakadabra

pre 11 meseci

Biti pametan ne pogrešiti večita dilema, ali samo vreme je jedino merilo. Zašto žele da odu pre vremena, ako si potencijal ostani napravi rezultat- zašto to nije satisfakcijq ugovor i premije se podrazumevaju. Sportski motiv je svuda u drugom planu častan, takmičarski kao da više ne postoji. A da se uprava svima smučila - jeste.
a

asi

pre 11 meseci

Ne branim upravu,cak smatram da vece stetocine nisu bile u nasem klubu. Ali moguce da je ovo tacno,ima takvih roditelja. Zivkovicev otac je bio takav a i u CZ se secam onog malog plavusana kome je majka bila menadzer. I skoro svi su ti klinci propali kao fudbaleri. Cak i Zivkoviceva karijera je stalno u padu jer Paok ipak nije ozbiljan evropski klub. U Benfici nije ni igrao. Tako da za nas bi bilo najbolje da ode uprava a i taj klinac. Jednostavno ako se njemu to dozvoli i drugi ce traziti to isto.
L

Logitech

pre 11 meseci

A na osnovu cega je taj Popovic najtalentovaniji? Tako se pricalo i za Djerleka, a on decko (bio) cist prosek, ako ne i nivo ispod toga. Ako ucenjuje klub, neka trazi dalje i svima lepo.
н

нс бој

pre 11 meseci

Таленти на кило,зато имамо проблема са велесилама као што су Јордан и Бугарска.
r

realan 2

pre 11 meseci

kako jovic moze da tuzi za dug kad vucelic kaze da je obezbedio da plate budu na vreme? otkud mu osnov za tuzbu?
r

realan 2

pre 11 meseci

ko je kriv za 3 sezone bez pehara i cetvrto mesto prosle sezone? odgovornost?
j

jakaekipa

pre 11 meseci

Pa i vojvodina nema godinama pehar i jos losija mesta u takmicenju pa nista. Sta ste Vi..klinci i stariji ne secaju se dau jugi od 1966 do 83ce jednom ste bili prvi i to onim golom u ljubljani 1978 u 98minutu. Da je sad bivsa juga bili ni sredina tabele cesto.
M

Milosiccikagiccc

pre 11 meseci

Cist primer roditelja koji ne dete maltretirao da igra fudbal i sada hoce da naplati sve to, ne zeli da ceka da se razvije kao covek i fudbaler vec zeli na prvom transferu da se obezbedi i boli gs uvo. Totalno nepravilno, nenormalno i nemoralno ovako baratati sa sopstvenim detetom, nevezano za ove iz uprave koji si svi znamo kakvi ali ovo je uzasno lose
P

Pedja444

pre 11 meseci

Meni kao Zvezdasu deluje da je ovo ogromna greska uprave trebala je ranije da potpise ugovor sa njim a ne sada pred kraj .Svakao ti alivi klinci poput Zivkovica ili Adzica Aleksica nikada ne prodju dobro pojede ih inostranstvo.
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Ma 90% je trazio Sve i da jeste , toliko sigurno nije A sa vama kakvi ste , bolje da vas zaobidje. Ako je slobodan i zvezdu neka zaobidje. pravac Cuka ili TSC
n

nick123

pre 11 meseci

Kam tu Red star bro
S

Sudija Picilkas

pre 11 meseci

Tako je, samo uzimajte nase otpatke, prvo Bosancic, Martinovic, zatim Krneta, Milan Jokic, Nemanja Radonjic, sad i ovaj Popovic, Teleoptik 2 hihihi. Dacemo vam i Bazdara, Mihajla Petkovica, Nemanju Jovica, Mateju Stjepanovica, da malo nakupite i srpskih igraca i istovremeno afirmisete nase nebrusene dijamante.
P

Pravo jole

pre 11 meseci

Mi vas odpadak prodadosmo u francusku za 10+ miliona.. A vi ih samo saljite i prdite kako ne radimo dobar posao i igramo sa odpacima.. Nego sta vi gledate od evrope na jesen?
v

v1ad

pre 11 meseci

U stvari otac nije prihvatio da se Vazura i Vucelic utale u ugovor njegovog sina, da budemo jasniji pa ovi sad izmisljaju.
n

nista drugo

pre 11 meseci

bas tako ...tu je zapelo.
H

Hayvan

pre 11 meseci

Bitno dal ovom plata uvek legne kad treba. Mora vazura da se nakrka cevapa
g

gile882

pre 11 meseci

Ccc zamisli trazio pare da potpise ugovor, ovo se nikad nije desilo Pa je l on zna s kime prica, ko nosi utoku po gradu?
G

Gost555

pre 11 meseci

Gresis, otac decaka je trazio 50 posto od naredne prodaje svog sina, za sebe i svoj dzep.
P

Prike

pre 11 meseci

Pa u pravu je, kako misle da klub zaradi !??? Koliko je klub do sada ulozio u njega !!!!
c

cccc

pre 11 meseci

pa koliko je ulozio. hajde objasni. do 12 godine placaju roditelji skolicu fudbala, placaju dodatne treninge. nakon toga svi ti klinci pocinju da igraju za kadete, omladince. i partizanu je lepo kad ti klinci osvajaju turnire, prvenstva, kupove. a za koliko novca igraju ta deca. ja cu da vam kazem do 16te vecina za 0e.i posle se pojave ovako strucnjaci i mrse klub im je dao. bla bla truc.
A

Asano Bohum

pre 11 meseci

Klub ulozio de budi realan,kolko su samo roditelji dali para do npr. 16 godine kolko odricanja i onda dodju lopine poput ovog da uzmu sebi od buduce prodaje
g

grobar1

pre 11 meseci

Asano, Suma, Jović, Popović...Vlahović prodat za milion...Bez titule 7 godina, prošle sezone četvrti i ovi idalje vedre i oblače a grobari ćute! Pa i treba da nas ugase kad smo nesposobni!
m

madness

pre 11 meseci

Biljana Obradovic, Mladen Mijatovic ...sledeci je verovatno Karamela.
a

a sa druge

pre 11 meseci

strane brda:Sarapa,Jovana Jeremić,Željko Mitrović.... zvezda je i tu apsolutno dominantna....
m

madness

pre 11 meseci

@a sa druge Kad sam zadnji put gledao, nijedna od pomenutih persona nije bila zaposlena u CZ....Bilja i (izgleda) Mladen jesu, to je jako bitna razlika.
z

zato je

pre 11 meseci

Vila Bokeljka cela crveno bela
G

Gde njega zaboravi

pre 11 meseci

Zaboravio si na novinarsku gromadu Dragana J.Vučičevića.I on je u drustvu Sarpe,Mitrovića i Jovane Guzine.
g

gziu

pre 11 meseci

Pazi kako ovaj stoji i namršteno priča..kao neki vodja nekog klana...i on je fudbalski predsednik...e Srbijo gde si pala...
g

glisic123

pre 11 meseci

Treba da ostane u Partizanu pa kasnije da oprosti jedno 200.000 €
A

Alex DeLarge

pre 11 meseci

Problem je sto nece nikad ni imati pare da ih oprosta ako preskoci prvi tim... Statiska je u ovim slucajevima surova, tek 1 od 10 uspe da napravi karijeru... Mora da prodje kaljenje u nekoj slabijoj i srednje jakoj ligi kakva je nasa Superliga... Evo Jankovica malog iz Zvezde, te najveci talenat posle Piksija, te mama trazila avione/kamione/procente kad je imao 15 godina i sta je bilo na kraju? Nema ni 30 utakmica u ozbiljnom fudbalu... Bice miliona, polako...
V

Vazuraa

pre 11 meseci

Mars iz uprave vise! Doveli ste nas do stuba srama, ti i tvoj kolega! Nikad gora uprava u istoriji kluba, najezim se svaki put kad vidim vest od pomenutog dvojca
P

Pfc

pre 11 meseci

A ti Vazura imas od svakog igraca30%

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Ma ja mu verujem, ne mozes da ne verujes ovako finom gospodinu u finom sakoju...
L

Ludilo mozga

pre 11 meseci

Ti slušaš samo jednog oca, oca nacije. Ostali su ne bitni, uprava napolje!

Zvezda ispred svih!

pre 11 meseci

Ne opravdavam roditelja, jer nije prikladno to sto se radi,ali sa druge strane ga i razumem jer toliko igraca su do sada prevarili da covek mora da se sam izbori za svoja prava. Realno ko moze da veruje ovim prevarantima.
N

Noke

pre 11 meseci

Ovom izjavom je jasno da mali Popovic nece zaigrati u Partizanu. Koliko god da mi je Vazura odvratan, ima smisla ovo sto kaze. Iz istog razloga je Danilo Pantic prop'o pa je na kraj dosao u situaciju da moli Partizan da ga vrati. Vecina roditelja itekako ima los uticaj na njihovu decu sto se tice ugovora.
п

правда за уништени ПАРТИЗАН

pre 11 meseci

А ти си навико да ТЕБЕ припадне 50 посто. Мааацц нема више. . УПРАВА МАРШ ИЗ ПАРТИЗАНА!
S

Svasta!!!

pre 11 meseci

Ha ha ha...dobar je put samo ako si u Partizanu.Inace,Dortmund,Milano....boranija!
O

OTKUD

pre 11 meseci

Mladen Mijatović iza Vazure??
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Da li vi znate šta vam se događa u klubu? Mladen Mijatović je član Upravnog odbora FK Partizan!
g

gosostjs

pre 11 meseci

jos jedan igrac kog ce unistiti roditelji,odigrao dobro tri utakmice i odmah tata da ga vodi u real,posle nema nazad
G

Gosn Vazura.

pre 11 meseci

Moj direktor! Svaka cast gosn Vazura!
A

Apoel

pre 11 meseci

Terza očekujemo tvoju reakciju! Uzmi im ovog malog i pošalji u Graficar da igra, ima potencijala i moze biti odlicna prodaja za koju godinu!!
v

vidoviti

pre 11 meseci

Jedino ako ai mu ti otac.
g

godtq

pre 11 meseci

I sta ako uzme 50% od 15mil i donese 20 G+A godisnje, ali je problem sto tih 50% si racunao sebi, a ne njemu i Partizanu... UPRAVA NAPOLJE!
k

ki4ba

pre 11 meseci

To ne bi bilo problem, ali koji je igrač otišao za 15 miliona iz ove naše lige ? Ako dobaci do 3 mil biće sjajno. Ali će po svemu sudeći proći kao Živković. Ode za 0, cale uzme svu lovu, i kraj karijere. Osim ako te igranje po Grčkoj ispunjava.
m

mejkapic

pre 11 meseci

Daj ga Terzi, on obozava te procente. 50% od naredne prodaje...
g

ggosst

pre 11 meseci

I ovde ste terzu ugurali u pricu a rampu vam sa parkinga teleoptika odnose menadzeri i treneri.
P

Proficap

pre 11 meseci

Bezobrazni otac. Umesto da tih 50 posto prepusti tebi i menadzerima, on ih hoce za sebe i sina. Bezobrazluk. Terajte bre sve iz kluba ko vam ne da procenat, bas vas briga za klub i talente.
F

Fulsion

pre 11 meseci

Ovaj Vazura je jos u Partizanu? E moji grobari
g

gost iz dražnja

pre 11 meseci

Ma čim je Ivica Kralj rekao to mora da je talenat.Čovek koji je FK Mačvu opelješio.
B

BicuSlobodan

pre 11 meseci

Vazura i propisi.... Jedva čekam da čujem drugu stranu da vidimo koliko su Vazura i ekipa hteli da se utale.
G

Gostarevic

pre 11 meseci

Sve i da je otac tražio 100% od naredne prodaje, i pored toga da mu se garantuje avion i titula Lige Šampiona bio bih na njegovoj strani, kada ste vi, Vazura i Vučela na drugoj. Sram vas bilo, da vas bude sram!
Z

Zamislite

pre 11 meseci

On nece da krsi propise 😂😂😂

vladimirlolakliska@yahoo.co.uk

pre 11 meseci

Колики је твој део?
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

Terza otimaj to.
Z

Zgemba82

pre 11 meseci

oce cale da zatvori dug u svajcarcima
D

DonKyo

pre 11 meseci

Laze, nego je trazio da potpise sa njegovim menadzerom, i raskine saradnju sa svojim. sramota sta nam rade
m

max Alegri

pre 11 meseci

Dok je ova uprava niko na stadion.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

E to ce bas da ih potrese.
G

Gedza666

pre 11 meseci

Jel ovo i mladen mijatovic dobio funkciju u fkp??? Lebe mekani…
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Član Upravnog odbora FK Partizan