Foto: MN Press
Foto: MN Press

Vazura o slučaju Matija Popović: Nećemo da trpimo ucene, otac je tražio 50 odsto od narednog transfera

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.06.23. | 11:18

“Dobio je najveću ponudu u istoriji kluba kada je reč o mladim igračima”, dodao prvi operativac crno-belih

Umesto afirmacije tokom naredne sezone Mozzart Bet Superlige, veliki problemi u najavi. Taj put je prošao supertalentovani ofanzivni vezista Partizana Matija Popović u prethodnih nekoliko dana. Dečak koji je briljirao na Prvenstvu Evrope za kadete trenutno ne trenira sa prvim timom Partizana, usled zastoja u pregovorima oko novog ugovora.

Svi su imali drugačije planove sa Popovićem u Humskoj. Ali generalni direktor Partizana, u današnjem obraćanju medijima, Miloš Vazura rekao je da rukovodstvo srpskog velikana neće odstupiti od svojih principa. Odnosno da neće trpeti ucene porodice Popović.

Izabrane vesti

“To je dete iz Omladinske škole. Razgovarali smo sa ocem. Partizan nije klub koji će trpeti ucene nijednog oca i dok sam ja u klubu sigurno niko nećemo davati nikakve procente, a mogu da kažem da se radi o 50 odsto od dalje prodaje. Igrač je dobio ponudu kluba koja je najveća u istoriji kada je u pitanju mladi igrač, jer mislimo da je veliki talenat, ali u ovom trenutku ponuda i dalje stoji. Nemamo nikakav odgovor, to je to. Ako ne potpiše, želim mu sve najbolje u životu”, poručio je Miloš Vazura.

Još pre Prvenstva Evrope dečak rođen 2006. godine nalazio se na radaru brojnih klubova. Interesovanje su pokazali Milan i Dortmund.

“Ako neko želi da ide mimo Partizana, želim mu srećan put. Ali ja sam ubeđen da to nije dobar put. Ja bih voleo da taj igra potpiše za Partizan i na osnovu izveštaja Ivice Kralja dobio je taj najveći ugovor. Ali, imali smo i ranije situacija sa roditeljima i nećemo dozviliti da iko uđe u prvi tim, a da nismo načisto sa njim. Želje druge strane nisu fudbalske, a ni zakonite. Nećemo kršiti propise da bi neko bio zadovoljan”.


tagovi

Matija PopovićMiloš Vazura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara