Vazura: Obezbeđen novac za pojačanja, u junu odluka oko Sadika, sa Sumom ide u dobrom smeru

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.12.19. | 09:19

U napadu nema potrebe nešto da menjamo, kaže direktor Partizana

Tri utakmice još dele Partizan od zimske pauze, ali s obzirom da je na tabeli otišao u duboki minus, a u Ligi Evrope izgubio šanse za prolaz dalje, fokus javnosti se okreće polako ka prelaznom roku. Očekuje se dosta posla u Humskoj 1 na renoviranju tima, najavio je to i trener Savo Milošević izjavama da su pojedini igrači potrošili kredite.

Partizan je od Lige Evrope zaradio skoro 6.000.000 evra, a još 10.000.000 treba da legne od prodaje Strahinje Pavlovića u Monako. Samim tim, kako priznaje i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, novca za pojačanja će biti.

Izabrane vesti

Međutim, pitanje svih pitanje je da li će Savo Milošević ostati na klupi.
Ugovor sa Savom smo potpisali na više godina, zato što verujemo u njega i njegov rad. Rezultati će doći i – dolaze“, rekao je Vazura za Žurnal.

A, što se tiče prelaznog roka, fokus će najviše biti na rekonstrukciji odbrane.
U napadu nema potrebe nešto da menjamo... Letos smo oformili tim skauta. Novac je obezbeđen“.

Prioritet crno-belih je dovođenje Slobodana Rajkovića. Iskusni štoper, nekadašnji reprezentativac, savršeno se uklapa da uskoči na mesto koje sada popunjava Strahinja Pavlović. Jak kao stena, takođe levonog, a sa iskustvom iz Bundeslige, Serije A, Holandije...

Dva još bitna posla – Sejduba Suma, kojem ističe ugovor na leto i Umar Sadik, kojeg bi Partizan mogao da otkupi od Rome.
Sa Sumom sve ide u pravom smeru. Polako... Što se tiče Sadika, mi se pitamo, možemo u junu da aktiviramo klauzulu i zadržimo ga još tri godine“, istakao je Vazura.

Nije tu kraj. Očekuje se da Partizan dovede novog desnog beka, verovatno i još jednog štopera mimo Rajkovića, a pogotovo je prioritet još jedan napadač.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara