Devojački ples u krilu i druge sugestivne radnje: Mojze Ken na stubu srama

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.04.20. | 09:09

Žurka u doba pandemije? Ne ide...

Pre nekoliko sedmica Kajl Voker je poželeo da bude glavni baja u društvu, a završio je na naslovnicama tabloida, uz žestoku osudu javnosti. Pride, pretrpeo novčanu kaznu Mančester Sitija i saznao da ga Geret Sautgejt više neće zvati u reprezentaciju Engleske, jer je u jeku pandemije organizovao orgije sa prostitukama. Sličnim putem, čini se bez povratka, pošao je i Mojze Ken, pošto ostrvski mediji bruje da je organizovao žurku, a znamo one su zabranjene zbog mogućnosti širenja zaraze virsom COVID-19.

Niko ne može sa sigurnošću da tvrdi ko su bili posetioci u njegovom domu, ali tabloidi uveravaju da raspolažu video snimkom na kome se vide devojke kako plešu u krilu muškaraca i, kako opisuje Miror, „navode na druge sugestivne radnje“.

Izabrane vesti

Alkohol je u ovakvim prilikama neizbežan, pa 20-godišnjeg napadača Evertona izvesno čeka sankcija, kad se utvrde sve okolnosti. A nijedna mu ne ide na ruku.
Everton je zaprepašćen saznanjem o incidentu tokom kojeg je naš igrač ignorisao smernice Vlade Velike Britanije i klupsku politiku u vezu virusa korona. Klub je izrazio veliko razočaranje i jasno stavio do znanja igraču da su takve akcije neprihvatljive. Redovno smo naglašavali važnost poštovanja svih džravnih smernica, uključujući i pravila ponašanja u kući i van nje. Sve to serijom zvaničnih obaveštenja svim zaposlednim u klubu, uključujući i igrače. Angažman ljudi u našem zdravstvenom sistemu je zaista neverovatan, zaslužuju poštovanje za naporan rad i žrtvu koju podnose, a najbolji način da im to poštovanje pokažemo jeste da učinimo sve što možemo da ih zaštitmo“, kaže se u saopštenju kluba sa Gudison parka.

Mojze Ken je i jesenas, dok je na klupi sedeo Marko Silva, dvaput prekršio klupsku disciplinu tako što je kasnio na timske sastanke, a poslednji ispad neće mu pomoći da popravi imidžu u očima navijača koji su očekivali više od bivše nade Juventusa. Karamele su ga platile 27.500.000 evra, a za uzvrat dobile samo jedan gol. I skandal.

(FOTO: AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara