Veliki peh za Vošinog vunderkinda: Uroš Kabić ima mononukleozu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.06.22. | 10:04

Preskače i evropsko prvenstvo za omladince

Vrlo ambiciozno je Vojvodina počela letnji prelazni rok. Novosađani su već postigli dogovor sa krilnim napadačem Iv Barajeom, potpisali su Uroš i Nemanja Nikolić, završava se posao sa golmanom Barselone Lazarom Carevićem...

Međutim, dobro raspoloženje na Karađorđu pokvarila je situacija sa najperspektivnijim Vošinim klincem Urošom Kabićem. Prema saznanjima Mozzart Sporta talentovani napadač odsustvovaće se terena nekoliko sedmica, pošto mu je dijagnostifikovana mononukleoza. Zbog bolesti poljupca Kabić će preskočiti i Prvenstvo Evrope za omladince koje ove subote počinje u subotu.

Izabrane vesti

Uroš Kabić, rođen 2004. godine, spada u red najtalentovanijih srpskih igrača. Prethodnu takmičarsku godinu iskoristio je da se afirmiše na velikoj sceni. Imao je zapaženu minutažu kod Dragana Radojičića i Slavoljuba Đorđevića. Odigrao je 26 utakmica i postigao dva gola. Posebno će se pamtiti onaj protiv LASK-a iz Linca kada je posle kontre savršenim lobom sa 16 metra pogodio mrežu austrijskog predstavnika u Ligi konferencija.

Pominjalo se u zimskom prelaznom roku da bi mogao da promeni sredinu. Opcija sa Torinom je vrlo aktulena, došlo je do konkretnih pregovora. Međutim, italijanski klub želeo je Kabića prvo da dovede na pozajmicu i posle šest meseci pregovora oko visine obeštećenja. Vojvodini se nije svidela takva opcija.


tagovi

Uroš Kabić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara