Foto: Starsport
Foto: Starsport

Veliki rezovi posle neuspeha: Slaviša Stojanović želja Domžala

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.04.22. | 17:13

Iskusni strateg ponovo opcija u slovenačkom klubu

Porazom od Brava (2:3) u polufinalu Kupa Slovenije Domžale je ostalo i bez poslednje šanse da izbori kartu za evropsku pozornicu u narednoj sezoni. Kraj puta korak pre finala, odnosno dva pre cilja, nadovezao se na loše rezultate u prvenstvu te je ponovo postala aktuelna tema angažmana Slaviše Stojanovića.

Fudbalski strateg koji je poslednji radni zadatak obavljao u Levskom iz Sofije pominjao se još krajem jeseni kao kandidat za klupu tima kojem je doneo jedine dve šampionske krune u klupskoj istoriji, međutim uprkos razgovorima sa čelnicima kluba dogovor tada nije postignut te je Domžale u drugi deo sezone ušlo sa aktuelnim trenerom Dejanom Đuranovićem.

Izabrane vesti

Kako saznaje Ekipa24 priča o uspostavljanju saradnje člana slovenačke elite i najuspešnijeg trenera u klupskoj istoriji postala je ponovo aktuelna, a rasplet izvesniji sa obzirom na to da rukovodstvo smatra da je promena neophodna, a da je bivši trener Crvene zvezde bez angažmana od odlaska iz Bugarske pre godinu dana usled zdravstvenih problema zbog virusa korona.

Sa druge strane, uprkos razočaravajućim rezultatima i ispuštenim šansama za plasman u Evropu, Dejan Đuranović je posle utakmice sa bravom istakao da ne vidi povod za rastanak.

"Vidim sebe na klupi i u budućnosti Domžala, naravno. Ne vidim razlog da ne bude tako. Radim svoj posao, a drugi će proceniti da li je učinak zadovoljavajući i dovoljan da nastavim da vodim ovaj tim", rekao je Đuranović na pitanje. o svojoj budućnosti.

Uprkos tvrdnji aktuelnog stratega, Ekipa tvrdi da je rastanak praktično definitivan i da će kao privremeno rešenje klub u narednim izazovima predvoditi Rok Hanžič.


tagovi

Slaviša StojanovićDomžaleSlovenija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara