Verner je kao ćorav konj

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.04.21. | 12:02

Tako ga makar vidi Rafael van der Vart...

Nekadašnja zvezda Ajaksa, Reala, Totenhema i Hamburgera - Rafael van der Vart, oštro je kritikovao skupocenog napadača Čelsija Tima Vernera. Nemac je u prvih 40 utakmica za Plavce postigao samo deset golova, ali Van der Vart ne vidi to (lošu realizaciju) kao glavni problem u Vernerovoj igri.

Izabrane vesti

"On je superbrz igrač i to može da vam koristi kada igrate u gostima, kada ste pod pritiskom. Ali to njegovo spuštanje glave i trčanje unaokolo... Verner mi s tom brzinom deluje kao ćorav konj. Tako je igrao i u Nemačkoj", nije imao milosti nekadašnji holandski reprezentativac.

S druge strane, Hakim Ziješ je igrač po njegovom ukusu...

"Kod mene bi Ziješ uvek igrao, najbolji je igrač Čelsija", poručio je Van der Vart i usput pohvalio Mejsona Maunta i Olivijea Žirua.

Podsetimo, Čelsi je tokom prošlog leta napravio veliki pazar. Haverca je platio 81.000.000 (ovde nisu uračunati bonusi), Vernera 64.000.000, Čilvela 40.000.000, Ziješa takođe... U Premijer ligi Plavci su trenutno van TOP 4, ali u Ligi šampiona došli su do polufinala i protiv Reala će se boriti za veliko finale.



tagovi

Rafael Van der VartTimo Verner

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara