Komentari na vest

Verona dobija 20.000.000 evra za Ivana Ilića: Posle Napolija, javili se Milan i Inter

N

N.N

pre oko 2 godine

Prvo je pozajmljen Zvezdi,oni mu nisu dali sansu. Zatim je pozaljmljen Zemunu gde je odigrao dobru sezonu. Pozajmica Holandskoj Bredi mu otvara vrata ka seriji A i Veroni.
B

Brban1908

pre oko 2 godine

@AR ili ako se ti bolje sjecas Mister Stankovic je radio transfer od 25m maraka direktno iz Zvezde ili Jovic 66m…
T

Trpke

pre oko 2 godine

Bice veci igrac od Sergeja !
D

Dejani

pre oko 2 godine

Vjerujem da će on dobiti mjesto u reprezentaciji do SP. Za vrijeme kvalifikacija je bio još zelen i tek u usponu. On sazrijeva još. Ostali koji su igrali za reprezentaciju koji igraju njegovu poziciju možda nisu toliko bolji od njege, ali imaju iskustvo. Ilic je još mlad. Vjerujem da će dobiti uskoro šansu. Ima odličan potencijal
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Ovaj momak ne igra za A tim, a zovu se kojekakvi Račić, Maksimović, Itd.
J

J.J

pre oko 2 godine

Definitivno je Ilic buducnost naseg fudbala. Mlad i veliki potencijal. Odigrati dve sezone seriju A u tim godinama,moj veliki naklon. Srecno Ivane!!!
Z

Zoi

pre oko 2 godine

Mandorini je Ilica preporucio Interu kao ozbiljan potencijal i neko na koga treba da obrate paznju. Za sada je to jedino. Milan prati Sanceza...a za Napoli ne znam jer oni uvek nesto cutke biraju igrace i to uglavnom one oko kojih nema jake konkurencije
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Voleo bi da vidim Ilića pored Sergeja u zadnjoj veznoj liniji To bi dozvolilo Gudelju da preuzme half liniju. Igra super halfa u Sevilji. Umirio bi Milenkovića i Pavlovića svojom sposobnošću da iznese loptu iz zadnjeg reda. Nebi imali klasičnog razbijača u sredini ali bi nam se igra lepo otvorila.
M

More...

pre oko 2 godine

Super je ta kombinacija, pogotovu sto je Ilic levonog. Kao treci u vezi tu ide onda Lukic kao trkac (posto razbijaca nemamo) nesto kao Kante ispred Zorzinja u Celziju - ne uporedjivajuci ih po kvalitetu nego po poziciji. Ova trojka nam je vezni red za narednih 10 godina (Ilic, Lukic, SMS), ali tesko da ce da Piksi igra sa Ilicem u Kataru.
@

@škrabotina

pre oko 2 godine

Ko je tebi rekao da će pavlović igrati uopšte u kataru?! Lik je smešan... Taj u avion za Katar uci nece!!!

bojke

pre oko 2 godine

Dugo vremena nismo imali ovakvog veznog kao sto je Ilic, momak igra ispred odbrane kao zadnji vezni ali nije destruktivac vec vezni koji diktira tempo igre kao zorzinjo ili verati i po onome sto pokazuje ne samo da bi trebao da bude na spisku za Katar vec bi trebalo da bude u prvih 11 bar sto se kvaliteta tice, e sad je druga stvar da li se uklapa u Piksijevu taktiku. Sergej bi mogao dobiti mnogo ofanzivniju ulogu u timu kao sto ima u Laciju kad bi Ilic igrao iza njega i pored Lukic
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Realno je da bude putnik za Katar iz prostog razloga što igra fudbal , a ne greje klupu kao pojedinci . A ako je istina to što zborite pa zaigra i proigra u nekom top klubu i mesto u rotaciji nije nemoguće. Dobar igrač agresivan sa pregledom i vizijom igre .

elmagico

pre oko 2 godine

umesto Grujica mora da ide. A u Napoliju bi verovatno igrao 95% vremena, tako da najbolja opcija. Milan u zadnje vreme gura mladje ali tu bi bilo teze. Napoli ili Lazio
Đ

Đukin fan

pre oko 2 godine

Eto,još uvek makar za Srbiju,bonus igrač,glatko preko 20 miliona €.Brat koji je iz Zvezde prodat s njim.u paketuMCTY,očigledno nije taj kvalitet,ali i ovo pokazuje koliko domaći fudbal gubi ranim odlascima.Omaste džepove Tvorze,Mrkele,razni mešetari,krimi menadžeri,a pravi biznis i ozbiljan fudbal,unamo ne stanuje u Srbiji.Odlično za Ilića i da gura još bolje.
G

Gost rajder

pre oko 2 godine

ovo nek procitaju oni koji nisle da jedino resenje 12 klubova
6

6001

pre oko 2 godine

On ispod 30 miliona iz Verone otici nece.Kupili ga za 10, prodati ga za 20 sigurno nece, vec za vece novce.
P

Pox

pre oko 2 godine

Pa cekaj sad verona dala 10 proda za 20 i kao iskoristi za jacanje tima. Pa koga mozes da kupis za 10 miliona???
G

Gost1234567

pre oko 2 godine

Mozes da dovedes 7 igraca za dz kojima ces da platis platu po milion i po
P

Piksi legenda

pre oko 2 godine

Ilic nema sta da trazi u mladoj. Mora da dobije prave minute u ligi nacija i da bude na spisku za katar. Vidim ga kao bolju opciju od Maksimovica, Lukica i Racica. Pozdrav.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Saglasan s tobom, vise pokazuje od Lukica u Seriji A, al ajde ako ne vise, u najmanju ruku isto. Racic ni ne igra u Valensiji, tako da u Ligi nacija itekako zasluzuje sansu. Pogotovo nema smisla da igra za mlade, kad je generacija nikad gora i kada su izgubljene sanse da se kvalifikujemo na zavrsni turnir.
T

Tubeki

pre oko 2 godine

Novi Sergej, mlad igra stalno - takav igrac automatski se ne uklapa u reprezentaciju
M

Marinjo1

pre oko 2 godine

Jel imamo neki procenat od ovog?
M

Makijan

pre oko 2 godine

Nemamo, ali imamo oko 3%na ime transfera kao trening kompenzaciju to dele svi klubovi gde je ponikao. On je poceo u skoli fudbala Real Nis njima ide manji deo sredstava nama veci. Mi smo ga sa bratom prodali u City za 5.5miliona evra. Transferisan je iz City a u Veronu za oko 10miliona tu smo uzeli vec oko 3% i sada opet skoro 3% Fino ce to na kraju da bude a mlad je bice on prodat jos neki put. Inace, Zvezda ce ovo leto naplatiti procente za Grujica 10% za transfer u Porto posto je tada obavezan otkup tu nam leze oko 600.000evra. Ako Almeria udje u visi rang automatski se aktivira klauzula za Babica i transfer od 1.1 milion evra. I ovo ako bude fine parice. Plus dospeva rata za Lazetica od 2miliona od Milana. Tu je i rata od Njegosa. Ako prodaju jos Erakovica fine pare da se ulozi u prelazni rok.
d

dexiko

pre oko 2 godine

Nemoguće,pitajte zexa on će vam objasniti da mali nema pojma,on sve zna.
G

Gostlsllosn

pre oko 2 godine

Da je pametan, ostao bi u Veroni jos bar 2 godine, igrao stalno i razvijao se, sticao iskustvo. Potpise li za neke od velikih klubova, ugasice se i potrositi par godina na klupi i tribinama, mozda i nekim pozajmicama, sto je bespotrebno za igraca u njegovim godinama. Ali, problem sa fudbalerima je, sto su mnogi alavi na pare, brzopleti i ishitreni. Retki su nasi momci, koji grade karijere postepeno, kako bi trebalo.
1

1312

pre oko 2 godine

U gore navedena 3 kluba će igrati 25+ utakmica po sezoni zagarantovano.
p

pancevac92

pre oko 2 godine

NEMOGUCE,pa zeljko pantic poznat kao covek koji je za sve u pravu,je rekao za ovog decka da je izmisljen transfer i da ga je sredio vucic sa arapima,kakvih sad 20 miliona,zar vise od vunderkida stevanovica i svih ostslih vunderkidova iz najjace skole u vasioni???
T

TzT

pre oko 2 godine

Zvezdina skola koju navijavi jsd-ovaca ismevaju, i takva izbacuje bolje igrace nego oni.
G

Gost756

pre oko 2 godine

Kakve veze ima ovaj transfer sa zvezdom? Ne ide on iz zvezde za 20 miliona, ne kitite se tudjim perjem nego se pokrijte ušima ko i mi za Vlahovića..
A

AR

pre oko 2 godine

Kada pricas o skoli Partizana, seti se da su Markovic i Mitrovic transfere od 20 mil radili pre 10 godina 😂 ali tad si ti imao maks 3,4 godine pa i ne mozes da znas... uporedi tada vrednost 20 mil i sada...
T

TzT

pre oko 2 godine

U kom snu je partizan Mitrovica i Markovica prodao za 20 miliona? Koje su to bajke?
A

AR

pre oko 2 godine

@TZT ne kazem da ih je Partizan prodao, nego da su ostvarili transfere od 20 mil....nije ni zvzeda ovog prodaala za 20...ukljuci mozak ako ga imas.
@

@AR

pre oko 2 godine

Kakve to veze ima sa temom?Ti si temu promasio totalno.To nije tema bila.Evo i Zvezda je pravila transfere onda od 60 miliona evra, Luka Jovic pre par godina, pa ti ukljucuj sada mozak ako ga imas.