Vest Hem troši novac od Arnautovića za Vilsona

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.01.19. | 14:18

Čelsi dobio ozbiljnu konkurenciju

Transfer Marka Arnautovića u kineski Šangaj SIPG (ukoliko se ne pojavi još neki kupac) za sumu između 40.000.000 i 50.000.000 evra pitanje je vremena.

Austrijski napadač je još juče otputovao iz Londona i otišao u domovinu, a informacije o razlogu puta su oprečne. Jedni tvrde da sređuje papire za odlazak u Kinu, drugi da je otišao da proslavi pravoslavnu Novu godinu sa prijateljima, ali njegova želja da se preseli na Daleki istok nije sporna. U Vest Hemu su se pomirili s tim da će ostati bez svog najboljeg strelca, zbog čega su već krenuli u potragu za njegovom zamenom, a kao prvo ime, pomalo iznenađujuće, pominje se - Kalum Vilson!

Izabrane vesti

Vest Hemu je potreban neko ko će naslediti Arnautovića, neko sa izraženim napadačkim instiktom, a očigledno je Vilson viđen kao taj. Bitna stvar je da je Vilson među dostupnijim domaćim napadačima i zbog toga ga nekoliko klubova želi u svojim redovima, a i Bornmut želi da ga zadrži po svaku cenu, o čemu je govorio nedavno i trener Edi Hauv. Čekićari će dobiti značajnu sumu novca od prodaje Arnautovića i ona će direktno biti usmerena u kupovinu kvalitetnog strelca. Vilson dosad ima deset pogodaka i šest asistencija u svim takmičenjima.

Napadač Bornmuta odavno je jedna od glavnih želja Čelsijeve direktorke Marine Granovskaje, koja se uporno oglušuje o zahteve trenera Mauricija Sarija da se što pre završi transfer Gonzala Iguaina. Najbliža saradnica Romana Abramoviča gura da ovaj posao bude završen što pre, a iako su se poslednjih dana pominjale neke realnije sume od 30.000.000 evra, Skaj Sport tvrdi da je ona spremna da ide i do 55.000.000 evra samo kako bi dobila ono što želi. 

Ako su informacije Skaj Sporta tačne, a obično jesu, čeka nas londonski derbi za Vilsona.

Foto: Reuters


tagovi

Kalum VilsonZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara