Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Viola traži 60.000.000 za Vlahovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.04.21. | 11:19

Pa ko voli nek izvoli

Italija je oduševljena, bogatijim klubovima je proradila mašta, Fjorentina je u problemu jer ne želi brzi rastanak, ali je veliko pitanje da li može da odoli pred takvim naletima. I čini se da će Dušan Vlahović ovog leta napustiti Firencu, pošto se već neko vreme piše da njegove igre prate i velikani kakvi su Juventus, Roma, Milan, Borusija Dortmund, Atletiko, čak i Liverpul. Na stadionu “Artemio Franki” su ipak rešili da im otežaju posao.

Uostalom, od interesovanja do transfera dalek je put, a posebno zato što je gazda Viole Roko Komiso svestan da u rukama ima dragulj koji bi mogao debelo da naplati. Kako piše torinski Tutosport Komiso je već odredio cenu za 21-godišnjeg napadača: okruglo 60.000.000 evra! Pa ko voli nek izvoli.

Izabrane vesti

Suma od 60.000.000 evra bi verovatno iz priče izbacila Romu, pitanje je da li bi toliko daleko mogli da idu i Milan i Borusija – Rosoneri, koji su navodno već kontaktirali Vlahovićeve zastupnike, verovatno bi ponudili kakvu pozajmicu – Juventus, Atletiko i Liverpul ne bi imali problem da na sto istresu toliki novac. Pod uslovom naravno da procene da Vlahović zaista vredi toliko.

(4,70) Hadersfild (3,50) Bornmut (1,80)

Činjenica je međutim da ove sezone blista. Postao je prvi igrač rođen posle 2000. godine koji je postigao 20 golova u Seriji A. Uostalom, samo su još trojica toliko mladih igrača stigla do brojke od 20 golova u pet najboljih liga Evrope: Erling Haland, Džejdon Sančo i Mojze Ken.

Na poslednjih 19 utakmica – 14 pogodaka. Za poslednja 324 minuta igre dao ih je šest i jedan namestio.

Fudbalski svet je očaran. A Komiso jasan: ili ogromne pare ili Vlahović ostaje u Firenci.


tagovi

Dušan Vlahovićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara