Komentari na vest

Viola traži 60.000.000 za Vlahovića

M

Milenko8877

pre oko 3 godine

interesantno je ovde pitanje koliko bi u slučaju prodaje Vlahovića sledilo Partizanu
I

Ispalinski

pre oko 3 godine

Nije da se tu sad Roko mnogo pita. Imao je šansu, propustio je, sori batice, više sreće drugi put.
S

Samo pitam

pre oko 3 godine

Znači,Vlahović i Sadik 300 miluona?

Mr 007

pre oko 3 godine

Mozemo biti ponosni na nase napadace trenutno,Vlahovic,Jovic i Mitrovic su tri sjajna napadaca (Tadica smatram plejem,a ne napadacem kao u Ajaksu).Niko to ne bi mogao ocekivati recimo kad smo bili na SP u Juznoj Africi sa vec spremnim za penziju Zigicem i Pantelicem kao centralnim napadacima,a nijedan napadac nije bio ni na vidiku.Ipak niko nije mogao ocekivati ni ovako ocajnu odbranu,jedino je Milenkovic klasa (zanemarimo par kikseva),a Pavlovic je jos uvek mlad,bice odlican tek za par godina,a zalosno je da je i sad mozda nas drugi stoper po kvalitetu,ne znam kako je Nastasic tako propao,ocekivao sam vise od njega u karijeri.Sto se tice bekova,obican prosek,mislim jesu Mladenovic,Ristic i Gajic dobri za Zvezdu ili Partizan,nebitno,ali nisu taj nivo potreban za drzavni tim.
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

Dobro bi bilo da ode na kraju ove sezone...jer U gioretini koja je kanta realno tesko mozhe ponoviti ovakvu sezonu...Fostigao je vrhunav u toj ekipi...Treba mu tim gde ce imati servis...Isticr mu ugovor 2022 ako se nevaram...tako da ne moxhe ni fiorentina previshe da zateze...
G

Gost2

pre oko 3 godine

evo ga novi sms ili beloti. verovatno nece on nigde i za 2-3 god prodace ga za 30mil evo belotija cenili 100 sad mu cena 30mil

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Fiorentina zna da prepozna kvalitet jedne od najboljih fudbalskih akademija na svetu: Ljajic, Joveta, Bleki, Vlahovic...svi su oni direktno iz Partizana presli u Fiorentinu koja je ovoj dvojici gore pomenutih, iz "cuvenog Toletovog perioda" bila odskocna daska za jos bolju fudbalsku karijeru a to isto ceka i Blekija i Vlahovica, momke koji su bili deo one cuvene generacije Partizana koja je pobedila drzavu uskoro!
D

De

pre oko 3 godine

Momak,Fiorentina je Vlahovica dovela uz Milenkovica. Nisu ni slutili da ce da proradi. Niste ga vi stvorili nego oni. Da je kod vas osto,verovatno bi se vukao po pozajmici u Javoru,Macvi,Radu...
K

Kap1243

pre oko 3 godine

Ma nisu ni slutili da će da proradi doveli ga čisto onako da potroše koji evro jao bože panterskog mozga
R

Roš Hašana

pre oko 3 godine

Zna da prepozna kvalitet ili ima kontakte sa istom ekipom kao Atletiko Madrid, Muskorn, Apolon i još poneki klubovi po kontinentu.
j

ja psv !

pre oko 3 godine

Jovic = Vlahovic
-

-

pre oko 3 godine

Jovic > Vlahovic
@

@-

pre oko 3 godine

Baš vidim da je bolji, Jović postigne gol svake prestupne godine, Vlahović već ima 15+ golova...

Katalonija

pre oko 3 godine

Mi imamo dva od deset najboljih mladih špiceva na svetu + Aleksandra koji realno zaslužuje tim veličine Rome, Lacija, Valensije... A koji igra za reprezentaciju kao da je u klasi sa Levandovskim. Prilično luda situacija... Dobro je pa je Piksi pametan i zna da možemo da damo golova bar koliko ih primimo ;)
s

svaka cast

pre oko 3 godine

Kakav posao Viole, Vlahovic i Bleki iz Partizana za 5 miliona ukupno, prpdace ih ih preko 60 milki ukupno.....
p

podesen

pre oko 3 godine

Idu obojica za preko 70 milki, posao veka zarada puta 15.
V

Vijaređo

pre oko 3 godine

To bi bilo tako da nemaju najgluplju upravu u Seriji A. Ovako im pobeže Bleki za nulu, Dušan će za siću. Nije dečko lud da njima napuni džepove, kad su ispali džukci i prema Blekiju i prema njemu. Sačeka još pola godine, priđe kraj ugovora, otkup za 15-20 milki, njemu duplo veća plata.
G

Gost987

pre oko 3 godine

Ovo mi liči da će biti ista priča kao sa SMS. Možda grešim ali ne verujem
I

IskrenoGovoreci

pre oko 3 godine

Mogu da sanjaju samo ne vredi decko vise od 25-30 max
m

magiko 10

pre oko 3 godine

ne ložite se
B

BVB

pre oko 3 godine

Legao bi nam ko budali samar. Idealna zamjena za Halanda, bar 20 u sezoni golova, uvjeren sam.
A

Ajax

pre oko 3 godine

Watzke, ti si?
B

BVB

pre oko 3 godine

Zamalo brato...Ovdje Sebasitan Kehl. :D
I

Imam lud da sam papir

pre oko 3 godine

Fiorentina ne moze da omane kad dovede iz Partizana. Bilo je tu promasaja poput Gulana ali brate kakav posao. Doveli za 5-6 miliona Vlahovica i Milenkovica.
d

dr. hyypia

pre oko 3 godine

Vlahovic je bio prodat za 800 000e! Toliko su ga cenili a milenkovic 5 milki.
P

Paokhara

pre oko 3 godine

Zna li se da li Partizan ima neke procente od prodaje Vlahovica? Ako nema onda je to ozbiljan kriminal, a na odgovornost pozvati rukovodioce kluba!
.

..

pre oko 3 godine

Partizan ima 3% a OFK Beograd ima 5% jer je prošao celu omladinsku školu OFK Beograda
G

Gost75

pre oko 3 godine

Ko napisa glupost da Ofk ima 5 posto I da je prošao ceo njihovu školu sigurno je Zvezdas a da ga malo uputim to su bili Racic i Veljko Nikolić koji su prošli celu školu Ofk a decko koji se proda sa 16 godina iz Partizana i pritom ima dve ili tri godine pre toga igranja za Partizan nikako nemoze da je prošao neku drugu školu... A Racic I Veljko Nikolić kao i ovaj Petrovic kada odu u inostranstvo Zvezda za njih može dobiti mali procenat na osnovu ulaganja u mlade jer su većinom imali 17 godina ili 18 kada su došli u Zvezdu
G

Gosttt

pre oko 3 godine

Prosao cijelu omladinsku skolu Ofke (inace bio samo tri mjeseca u Ofki) a dosao u Partizan sa 14 godina. Nisam znao da su omladinci do 14 hahah. Kako li se nazivaju vi sto igraju do 18 godine? Nauci nas.
J

Jhhkh

pre oko 3 godine

Kad je Real mogao toliko da da za Jovića može i neko drugi za Vlahovića dečko je igračina za Jovića.
G

Gladilla

pre oko 3 godine

A Jović kad je bio najbolji strelac bundeslige onda je sve bilo ok?
J

Jovic ejj

pre oko 3 godine

Nije bio najbolji strijelac Bundeslige nikad, jer jer to rezervisano za Lewandovskog, ne znam dje si to nasao.
g

gg3+

pre oko 3 godine

Nije bio najbolji strelac nego je bio 3. iza Levandovskog i Alkasera, ali ne treba zaboraviti ni 10 golova u Ligi Evrope iste sezone, gde je jedino Žiru postigao više (11).