Fudbaleri Partizana (© Star sport)
Fudbaleri Partizana (© Star sport)

Više nema izgovora na vrućinu: Crno-beli u večernjem terminu

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.08.20. | 14:10

Naredna dva meča u prijatnijim uslovima

Niko to nije rekao javno, ali u Humskoj 1 imali su zamerke na tajming prva dva kola. Pojedincima iz Partizana nije se svidela činjenica da su u dnevnom terminu gostovali u Kruševcu i Novom Pazaru, a kao olakšavajuću okolnost za neubedljiva izdanja koristili su podatak da je meč sa Napretkom počeo u 17.30, a u Raškoj čak pola sata ranije.

Zamerka se odnosila što je tim Sava Miloševića morao na teren po letnjoj žezi, a svi ostali superligaši, pod reflektorima, kad je deleko prijatnije „terati loptu“. Mada su u oba slučaja crno-beli konsultovani i pristali da igraju u maltene tropskim uslovima terminu, to će se promeniti za naredne mečeve.

Izabrane vesti

Od ranije je poznati da će Parni valjak u nedelju dočekati Javor od 20.30, dok je danas klub iz Humske obavešten kako će susret četvrte runde u Surdulici, 15. avgusta, početi u 19 sati. Dakle, protiv Ivanjičana i Radnika izgovori o vrućini i nehumanim uslovima neće biti opcija, pa izabranicima Sava Miloševića ostaje da zapnu kako bi popravili utisak sa dva uzastopna gostovanja.

Po povratku iz Surdulice, do prve pauze u prvenstvu, Partizan će u Beogradu igrati sa Inđijom (22. avgust), potom gostovati Vojvodini u Novom Sadu (29. avgust).




tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara