Dušan Vlahović (AFP)
Dušan Vlahović (AFP)

Vlahović odbrusio Alegriju i biće kažnjen (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.03.24. | 20:53

Trener Juventusa nakon utakmice potvrdio da je Srbin napravio grešku i da će ga klub sankcionisati

Tek što se vratio na teren nakon utakmice suspenzije zbog akumuliranih žutih kartona, Dušan Vlahović zaradio je isključenje protiv Đenove. Frustracija je u finišu utakmice sa Đenovom završenom bez golova dosegla vrhunac, a srpski reprezentativac svojim ponašanjem isprovocirao sudiju Antonija Đuju da muu razmaku od svega nekoliko desetina sekundi pokaže dva žuta kartona.

Izlazeći sa terena, Vlahović je nešto odbrusio treneru Masimilijanu Alegriju, a prema pisanju italijanskih medija kao i na osnovu reči samog šefa struke Juventusa, drugi strelac Serije A će biti kažnjen.

Izabrane vesti

"Nažalost, napravio je grešku i biće kažnjen od strane kluba. Nisam razgovarao sa njim", kratko je prokomentarisao Alegri.

Istina, nije lako sarađivati sa Alegrijem kada ste napadač, naročito poslednjih godina kada je Italijan taktički "zastranio" sa predefanzivnim pristupom i otišao u fudbalsku "dekadenciju". Juventus je na svom terenu, protiv na papiru daleko slabijeg tima do 70. minuta imao xG (očekivani broj golova) 0,38. U prevodu, Juventus nije bio sposoban da kreira poštenu šansu svom najboljem strelcu.

Vlahović je u 2024. godini jedan od najubojitijih strelaca Evrope sa devet prvenstvenih pogodaka, a poslednji put strelac je bio 25. februara protiv Frozinonea kojem je dva puta zatresao mrežu. Nakon toga postio je protiv Napolija, preskočio Atalantu zbog suspenzije i danas ostao bez gola protiv Đenove.

Ostaje da se vidi kakva će biti Juventusaova sankcija.



tagovi

Dušan VlahovićJuventusMasimilijano Alegri

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara