Dušan Vlahović (Reuters)
Dušan Vlahović (Reuters)

Vlahović želi iskorak u karijeri, novi kontakti sa Romom

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.02.21. | 18:29

Generalni menadžer Vučice Tijago Pinto i zastupnik Srbina Darko Ristić sastali se u Trigoriji, tvrdi Kalčomerkato

Sezonu karijere igra Dušan Vlahović u Firenci i pitanje je vremena kada će se otisnuti dalje, na viši, perspektivniji stepenik. Tražeći čoveka koji će predstojećeg leta biti zamena za Edina Džeka, čelnicima Rome ponovo je u mislima supertalentovani Srbin.

Vučica je do sada obavila dva sastanka sa ljudima iz agencije International Sports Office, iste one koja takođe zastupa Nemanju Radonjića, Dejana Joveljića, Uroša Đurđevića.... Prvi proteklog leta, a pre par dana u Trigoriji, generalni menadžer Rome Tijago Pinto ponovo je ugostio deo svite koja predstavlja mladog fudbalera. Advokat Darko Ristić objasnio mu je da je 21-godišnjak spreman da napusti Fiorentinu i ispuni ambiciju prelaskom u klub koji će se boriti i nastupati u Evropi, uprkos potencijalnom produžetku saradnje sa Violom, tvrdi italijanski Kalčomerkato.

Izabrane vesti

Portugalac iz redova Rome je pažljivo saslušao pre nego što je ponovo izrazio poštovanje prema Vlahoviću kao prema jednom od većih talenata Serije A i idealnog za ulogu koju rimski klub traži. Vučica jeste napravila prvi korak, ali je vrlo realno da će do leta imati paklenu konkurenciju, pre svega u vidu Milana i Borusije iz Dortmunda.

Vrlo je moguće da će se na spisku interesenata naći još zvučnih imena liga Petice, jer devet pogodaka na 22 utakmice, između ostalog Juventusu i Laciju ne mogu proći nezapaženo.



tagovi

Dušan VlahovićRoma

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara