Kulibali i Vlahović u duelu (©Reuters)
Kulibali i Vlahović u duelu (©Reuters)

Vlahović želi kontinuitet i sastanak sa Jakinijem, u redu čekaju Šalke, Milan i Krotone

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.08.20. | 17:55

Mladi golgeter želi da razjasni pitanje svoje budućnosti na Artemio Frankiju

Iako ima vanserijsku napadačku nadu u svojim redovima, Fiorentina od početka prelaznog roka konstantno koketira sa golgeterima na tržištu. To je donekle možda i uticalo da Dušan Vlahović klubu, odnosno treneru Đuzepeu Jakiniju, postavi konkretna pitanja koja se tiču njegove budućnosti na Artemio Frankiju.

Prema pisanju uglednog Le Nacionea iz Firence, mladi as je preko svog menadžera Darka Ristića poručio klubu da želi više kontinuiteta. Sastanci sa trenerom Jakinijem i sportskim direktorom Danijelem Pradeom su već zakazani, a na njima bi trebalo da budu razjašnjene ideje i planovi trenera Viole kada je u pitanju naredna sezona.

Izabrane vesti

Ukoliko Vlahoviću bude rečeno da neće imati važnu ulogu u napadu Viole, otvorile bi se opcije za njegov odlazak iz Fiorentine, najverovatnije na pozajmicu, s obzirom da igrač na Artemio Frankiju ima ugovor do leta 2023. godine. Među zainteresovanim klubovima su Šalke, Milan i Krotone. Dakle, sada sve zavisi od Fiorentine.

Vlahović (20) je u Fiorentinu stigao na leto 2018. godine iz Partizana kao jedan od najtaletnovanijih napadača Evrope, a prošle sezone je odigrao 34 utakmice za prvi tim u svim takmičenjima i postigao osam golova.


tagovi

Dušan VlahovićDarko RistićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara