Dušan Vlahović (Foto: Starsport)
Dušan Vlahović (Foto: Starsport)

Vlahovićev agent: Povreda nije toliko ozbiljna, nadam se da će biti spreman za Brazil

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.11.22. | 18:02

Darko Ristić za milansku Gazetu delo sport govorio o učinku Dušana Vlahovića i Nemanje Radonjić u Seriji A

Nedelju dana uoči okršaja sa Brazilom raste optimizam u taboru reprezentacije Srbije da će Dušan Vlahović biti spreman za prvi meč grupne faze. Napadač Juventusa je zbog problema sa preponama propustio poslednjih pet utakmica Juventusa, ali njegov agent Darko Ristić uverava da povreda srećom nije ozbiljnije prirode.

Izabrane vesti

"To je vrlo nezgodna povreda. Dušano je bilo jako teško što nije mogao da bude uz tim prethodnih nedelja. Hvala Bogu povreda nije toliko ozbiljna, tako da se svi nadamo da će Dušan biti sto odsto spreman za prvu utakmicu sa Brazilom", rekao je Ristić u intervjuu za milanski Gazeto delo Sport.

Dotakao se Ristić i Vlahovićevog transfera iz Fjorentine u Juventus. Pisalo se tada da je veliki broj klubova bio zainteresovan za srpskog reprezentativca, što je potvrdio i Dušanov agent.

"Istina je da je nekoliko klubova bilo zainteresovano. Ali Juventus je Juventus, jedan od najvećih klubova na svetu. Delovalo je kao najbolja opcija od početka, to i dalje mislim."

Zanimalo je kolege iz milanskog lista da li se kod Vlahovića nešto promenilo od pomenutog transfera.

"Dušan se ne menja. To je igrač koji napreduje svakog dana, i mada je i dalje mlad, oduvek je bio maksimalno profesionalan. Bio je ovakav i ranije."

U poslednje vreme se sve više spekuliše o interesovanju Juventusa za još jednog srpskog igrača – Sergeja Milinkovića Savića.

"Sergej je izvrstan igrač, klasa. Ako odluči da ode iz Lacija, svakom timu će biti pojačanje. On i Dušan očigledno sarađuju dobro u reprezentaciji."

Pored Vlahovića, u Seriji A od letos igra još jedan Ristićev klijent, Nemanja Radonjić.

"Zadovoljni smo, Nemanja je dobro počeo sezonu. Ali uveravam vas da može mnogo, mnogo bolje. Garantujem da će Serija A tek upoznati pravog Radonjića. Uzevši u obrzir da je tek stigao, već igra vrlo dobro. Ali tek će pokazati kvalitete koje poseduje. Posebno pod palicom Ivana Jurića koji je vrlo dobar trener."

Smatra da je prelazak Radonjića iz Marseja u Torino bio pun pogodak.

"Apsolutno. Torino je fenomenalan klub u svkaom smislu. Verujem da je Torino savršen klub za Nemanju u ovom trenutku kao što je Nemanja savršen igrač za Torino."

Za kraj, najavio je Ristić da ćemo uskoro gledati još srpskih fudbalera na Čizmi.

"Dosta je kvaliteta u Srbiji trenutno. U mojoj agenciji imamo velike talente koji će uskoro biti spremni za Seriju A. Ukoliko ne u januaru, onda definitivno na leto", istakao je Ristić.


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeDarko RistićDušan VlahovićNemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara