Komentari na vest

Vlasnik Mančester Sitija na udaru britanske Vlade zbog veza sa "saveznikom Putina"

m

milutin 15

pre oko 2 godine

Siti je trenutno najpròfitabilniji fudbalski tim na svetu to su pokazala ispitivanja svih agencija koja se bave sa time a i oni su dokazali kad su hteli na sraman način da ih izbace,to nekome jako mnogo u americi smeta počeće hajka kao na čelzi
L

Lolxin

pre oko 2 godine

Ma kakvi, Arapi ulazu ogroman novac u Britaniju, pritom i oni da im zavrnu naftu i mnoge druge stvari ne bi imali leba.
O

Omaewa

pre oko 2 godine

Ahahahahaha to je jedini nacin da americki klub Junajted uzme nesto, zabolelo je njih sto arapi sa Sitijem imaju najvece prihode u svetu fudbala. Pući će Britanija i Amerika ko zvecke, sve ide ka tome, gube kompas
0

0211

pre oko 2 godine

Ja kažem, u neko dogledno vreme garant će nešto da se desi Englezima. Godinama, vekovima gaze, kradu, pale, kolju, vezuju napaćeni narod po beli svet..
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Ali im zato ne smetaju americki vlasnici cije vlade godinama ubijaju ljude.
D

Deniz

pre oko 2 godine

Ovo je već licemjerstvo, ali se treba znati da Bašar al Assad ubija takođe svoj narod. On je šiit Alevija, kojih ima 5% u Siriji i koji su na vlasti desetinama godina, gdje ugnjetavaju sunnite kojih je 95%. To je kao da u Srbiji ima 5% Albanaca i da su na vlasti i ugnejtavaju 95% Srba. Pa svakom bi prekipilo.
В

Вукоје Мазић

pre oko 2 godine

И ја сам данас био у аутобусу са азилантима који су можда талибани, молим британску владу да ми уведу санкције како бих ишао пешке!!!

stojan7797

pre oko 2 godine

Kako su prsli ovi britanci
М

Милан Р

pre oko 2 godine

Каква острвска болест