Vanja Milinković-Savić (©Starsport)
Vanja Milinković-Savić (©Starsport)

VMS povređen pred okupljanje Orlova, ništa od izjednačavanja klupskog rekorda u Torinu

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.05.24. | 17:42

Srpski reprezentativac propušta poslednji meč Granate ove sezone

Poslednji meč u sezoni za fudbalere Torina neočekivano ima veliki rezultatski značaj, iako je Granata tek deveta na tabeli Serije A. Zbog odličnih izdanja italijanskih klubova na međunarodnoj sceni Serija A bi od sledeće jeseni mogla da ima čak šest predstavnika u Ligi šampiona, a devet u evro-kupovima. Ako zadrže poziciju ispred Napolija, a Fjorentina u sredu savlada Olimpijakos u finalu Lige konferencije, Torino će se naći u trećem po važnosti međunarodnom takmičenju na Starom kontinentu.

Ipak, u potencijalno najvažniji meč sezone Torino ulazi značajno oslabljen. Zbog povrede mišića uoči utakmice sa Atalantom među stativama neće stajati Vanja Milinković Savić, javlja poznati novinar Skaj Sporta Đanluka Di Marcio.

Izabrane vesti

Preciznih informacija o stanju srpskog reprezentativca još nema, ali ova vest svakako dolazi u nevreme jer će se Orlovi uskoro okupiti na početku priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Očekuje se da to bude 1. juna, a nadamo se da je Vanja večeras odsutan više iz predostrožnosti nego što je reč o ozbiljnosti povrede.

VMS je ove sezone bio jedan od najboljih igrača Torina i stigao je na korak od klupskog rekorda po broju utakmica bez primljenog gola u jednoj sezoni. Srbin je bio nesavladan u 18 mečeva Serije A, ali zbog današnjeg odsustva sa terena neće uspeti da se izjednači sa legendarnim Lućanom Kastelinijem, čija je mreža u sezoni 1976/77 bila netaknuta u 19 utakmica italijanskog prvenstva.


tagovi

TorinoVanja Milinković Savićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara